nemzetisport.hu 2014.01.27 13:03 Frissítve: 2014.09.05 03:01

NB II: megjött a kolumbiai Csabára, de csak az U21-gyel edzhet

Korábban beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba kolumbiai támadója, Arbey Mina Mosquera elhagyta a papírjait, így nem tért vissza Magyarországra. A csatár végül szombaton megérkezett, de egyelőre csak az U21-es csapattal edzhet – számolt be róla a beol.hu.

 

A Békéscsaba Tiszaújvárosban edzőtáborozik ezen a héten is, de nemcsak emiatt kezdi a munkát az U21-es csapattal a kolumbiai támadó, hanem azért is, mert jelentős lemaradása van.

Az öt, eddig tesztelt új labdarúgónak egyébként szerződést ajánl a klub. A volt mezőkövesdi Bagi István már-már Előre-játékosnak tekinthető, míg a Puskás Akadémiáról érkező Gajdos Zsolt és Károly Bálint kölcsönben futballozhat Békéscsabán. A két évig Olaszországban játszó fiatal védő, Pataki Zsolt is szerződést kaphat.

A legutóbb a német VI. ligában szereplő, Rot-Weiss Frankfurtban futballozó, magyarul jól beszélő csatárt, Tomas Fraslert is szeretnék átigazolni a csabaiak, de a játékos magyar állampolgárságra vár, így az ő ügyében a köztársasági elnök döntésére van szükség ahhoz, hogy a klub átigazolhassa a labdarúgót (mint ismeretes, ha külföldi labdarúgót igazol egy NB II-es csapat, akkor elbukja az MLSZ-től érkező marketingbevétel rá eső részét).

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők:
Távozik/távozhat: Kiprich Dániel (?), Mészáros László (Szigetszentmiklósi TK), Radványi Dávid (?)
Kiszemeltek: Bagi István (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd), Gajdos Zsolt (Puskás AFC), Károly Bálint (Puskás AFC), Pataki Zsolt (FC Vado Ligure – Olaszország), Tomas Frasler (német, Rot-Weiss Frankfurt – Németország)
2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.

2020.01.30 15:45:49

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

NB II-ES FELVEZETÉS. Új edzővel, korábbi válogatott játékossal harcol a kiesés ellen a Haladás • Zsóri Budaörsön is bizonyíthat • Támadókkal erősített a Csaba.