NB II: megjött a kolumbiai Csabára, de csak az U21-gyel edzhet

Vágólapra másolva!
2014.01.27. 13:03
Korábban beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba kolumbiai támadója, Arbey Mina Mosquera elhagyta a papírjait, így nem tért vissza Magyarországra. A csatár végül szombaton megérkezett, de egyelőre csak az U21-es csapattal edzhet – számolt be róla a beol.hu.

A Békéscsaba Tiszaújvárosban edzőtáborozik ezen a héten is, de nemcsak emiatt kezdi a munkát az U21-es csapattal a kolumbiai támadó, hanem azért is, mert jelentős lemaradása van.

Az öt, eddig tesztelt új labdarúgónak egyébként szerződést ajánl a klub. A volt mezőkövesdi Bagi István már-már Előre-játékosnak tekinthető, míg a Puskás Akadémiáról érkező Gajdos Zsolt és Károly Bálint kölcsönben futballozhat Békéscsabán. A két évig Olaszországban játszó fiatal védő, Pataki Zsolt is szerződést kaphat.

A legutóbb a német VI. ligában szereplő, Rot-Weiss Frankfurtban futballozó, magyarul jól beszélő csatárt, Tomas Fraslert is szeretnék átigazolni a csabaiak, de a játékos magyar állampolgárságra vár, így az ő ügyében a köztársasági elnök döntésére van szükség ahhoz, hogy a klub átigazolhassa a labdarúgót (mint ismeretes, ha külföldi labdarúgót igazol egy NB II-es csapat, akkor elbukja az MLSZ-től érkező marketingbevétel rá eső részét).

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők:
Távozik/távozhat: Kiprich Dániel (?), Mészáros László (Szigetszentmiklósi TK), Radványi Dávid (?)
Kiszemeltek: Bagi István (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd), Gajdos Zsolt (Puskás AFC), Károly Bálint (Puskás AFC), Pataki Zsolt (FC Vado Ligure – Olaszország), Tomas Frasler (német, Rot-Weiss Frankfurt – Németország)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik