NB II: már otthon az életmentő műtéten áteső játékos

Vágólapra másolva!
2018.03.20. 11:39
Egy műtét a későbbiekben még vár rá, de hétfőn hazamehetett a győri kórházból Koszó Balázs, az ETO FC Győr nemrégiben súlyosan megsérült labdarúgója. A játékosnak körülbelül fél évet kell kihagynia.

„Az ütközésre egyáltalán nem emlékszem, a legutolsó emlékem, hogy a szabadrúgáshoz készülődünk – idézi a Kisalföld Koszó Balázst, aki kedden ünnepli 30. születésnapját. – Bár a többiek szerint magamhoz tértem még a pályán történt ápolás közben, a következő kép az, hogy a kórházban vagyok, ahol azonban először nem fogtam fel, mennyire súlyos az állapotom.”Kisalföld Koszó Balázst, aki kedden ünnepli 30. születésnapját. – Bár a többiek szerint magamhoz tértem még a pályán történt ápolás közben, a következő kép az, hogy a kórházban vagyok, ahol azonban először nem fogtam fel, mennyire súlyos az állapotom.”

Mint nemrégiben beszámoltunk róla, Koszó Balázs a Cegléd ellen 3–0-ra megnyert bajnokin ütközött a vendégek kapusával, Mursits Rolanddal. A halántékcsont beroppanásával és vérzéssel járó koponyasérülést szenvedő Koszón életmentő műtétet kellett végrehajtani.

A játékos most elmondta: sokan meglátogatták a kórházban, bent járt például Mursits Roland is.

„Tudom, nem akarta, hogy megsérüljek, hiszen a volt csapattársam, egyben barátom is. Fura, hogy épp velünk történt ez meg, de megbeszéltünk mindent, csupán azt nem tudtuk kideríteni, hogyan talált el. Láttam a felvételt, meg tudtam nézni. Pontosan nem látszik, de valószínűleg Roland könyökével ütköztem, amikor kifutott a kapujából.”

Az orvosok szerint a játékos körülbelül fél év múlva térhet vissza a pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik