F. B. 2020.05.25 18:52 Frissítve: 2020.05.25 19:05

NB II: már a labdás edzéseknél tart Szimcso Viktor

Szépen halad a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO játékosa, Szimcso Viktor felépülése, aki még szeptemberben, az ETO FC Győr–Nyíregyháza Spartacus bajnokin Gulyás Máté brutális belépőjének következtében szenvedett súlyos térdsérülést – számolt be róla az eto.hu.

 

Jól halad Szimcso Viktor rehabilitációja (Fotó: eto.hu)

 

A 22 éves Szimcso Viktor jelenleg Kovács Tamás erőnléti edzővel készül.

„Nagyon örülök, hogy végre elkezdhettem a labdás edzéseket, és boldog vagyok, hogy ilyen hosszú idő után – még ha külön is – újra egy pályán edzhetek a csapattal – ecsetelte a klubhonlapon a szélső. – Jól érzem magam, néha kis fáradtságot érzek a térdemben, de már mindenféle mozgást tudok végezni. Nagyon várom már, hogy újra a csapattal készülhessek, remélem, minél hamarabb elérünk oda is.”

Kovács Tamás szerint a fokozatosság elvét szem előtt tartva igyekeznek a szélsőt megfelelő állapotba hozni.

„A műtét után Szimcso Viktor hónapokon keresztül gyógytornázott, első lépésben a térd mozgástartományának a visszaállítása, majd a combizom megerősítése következett – ecsetelte az erőnléti edző. – Ez hosszú hónapok munkájának eredménye volt, melynek végén elkezdhetett futópadon futni. Ezután elkezdhettünk a pályán dolgozni, és az egyenes vonalú futás után oldalirányú munkát, irányváltásokat végezni. Ezt a labdás, technikai gyakorlatok követték – jelen pillanatban minden intenzitáson és irányban tud dolgozni. Két hét múlva szeretnénk megcsinálni azokat a teszteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy visszatérhessen a csapatedzésekre, de amikor ez megtörténik, akkor is korlátozásokkal kell visszaintegrálni a csapatba. Először nem ütközhet a társaival, fokozatosan térhet vissza a párharcokba és a teljes edzésbe. Az új idény kezdetén viszont szeretnénk, hogy tevékeny része legyen a csapatnak.”

2020.06.20 01:46:58

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

NB II-ES PIACFIGYELŐ. Többen távoztak Ajkáról, Csákvárról, Budaörsről és Pécsről is.

2020.05.19 20:49:16

Labdarúgó NB II BORBOLA BENCE

A kétszeres gólkirály megannyi emlékezetes pillanatot tudott felidézni.

2020.05.06 22:56:51

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Hát igen, a felső határ a csillagos ég.

2020.05.05 21:52:38

Labdarúgó NB II BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. A klub töretlenül fejlődött mind szakmailag, mind infrastrukturálisan.

2020.05.05 11:13:33

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

Bélteky Róbert tulajdonos Ausztráliából gratulált a következő idényt az élvonalban kezdő csapatnak.