NB II: majdnem „kiöntött” a Balaton, elmarad a Siófok meccse

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.12. 12:57
A Nemzeti Sport Online információi szerint a nagy mennyiségben lehullott csapadék miatt biztosan elmarad a labdarúgó NB II 5. fordulójában két mérkőzés, a Siófok–Cegléd és az Ajka–Balmazújváros találkozó.

Horváth Károly, a Siófok szakmai igazgatója arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy két nap alatt 70 milliméter eső esett Siófokon, ezáltal a centerpálya teljesen víz alá került, ugyanúgy, ahogy a Siófok-Kilitin lévő műfüves pálya is, sőt még a Balaton is majdnem „kiöntött”.Horváth Károly, a Siófok szakmai igazgatója arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy két nap alatt 70 milliméter eső esett Siófokon, ezáltal a centerpálya teljesen víz alá került, ugyanúgy, ahogy a Siófok-Kilitin lévő műfüves pálya is, sőt még a Balaton is majdnem „kiöntött”.

Ezzel szinte lehetetlenné vált a szombati Siófok–Cegléd mérkőzés lejátszása; a ceglédiek természetesen beleegyeztek a Siófok kérésébe, hogy a meccset később rendezzék meg.

Az MLSZ Versenybizottsága már rendelkezett is a találkozó új időpontjáról, amely szeptember 30., kedd, 15 órakor lesz.

Hasonló a helyzet Ajkán is, ahol a szintén nagy mennyiségben lehullott csapadék miatt kényszerülnek halasztani. Az Ajka–Balmazújváros találkozó új időpontja október 1., szerda, 15 óra.

AZ NB II 5. FORDULÓJÁNAK PROGRAMJA

Péntek:

Kaposvár–Vasas 15.30
Csákvár–Szeged 2011 19.00

Szombat:

Szigetszentmiklósi TK–Sopron 16.30
Békéscsaba Előre–Gyirmót 16.30
Soroksár–ZTE FC 16.30 (zárt kapuk mögött)
Szolnoki MÁV FC–Mezőkövesd 20.00

Szeptember 30., kedd:
Siófok–Ceglédi VSE 15.00

Október 1., szerda:
FC Ajka–Balmazújváros 15.00

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik