NB II: lenyelte a nyelvét a ZTE középpályása, de jól van

Vágólapra másolva!
2013.04.22. 13:55
A BKV Előre elleni hétvégi mérkőzés 74. percében Simonfalvi Gábor egy felugrás után a földön maradt. A zalaegerszegi játékos csapattársai azonnal jelezték, hogy baj van, hiszen, mint kiderült, a futballista elveszítette az eszméletét, és lenyelte a nyelvét.

A zaol.hu adott hírt az esetről és arról is, hogy a sérülés után dr. Magyar László jelezte, csere lesz, amivel láthatóan a játékos nem értett egyet. Némi vita is kialakult a kispadnál, de a csapatorvos hajthatatlan maradt.zaol.hu adott hírt az esetről és arról is, hogy a sérülés után dr. Magyar László jelezte, csere lesz, amivel láthatóan a játékos nem értett egyet. Némi vita is kialakult a kispadnál, de a csapatorvos hajthatatlan maradt.

„A játékos lenyelte a nyelvét, s amikor odaértünk hozzá, ez már nyilvánvalóvá vált, hiszen lila volt az arca és nem lélegzett. Legalább húsz másodpercig oxigénhiányos állapot állt fenn, s ebben az esetben nem szabad kockáztatni. Még akkor sem, ha vissza akart menni, mert ő úgy érezte, de ez nem játék, itt emberi életről van szó" – fűzte hozzá az esethez dr. Magyar László.

„Arra emlékszem, hogy ütköztem és azt követően mindenki körüláll. Számomra az egész nem tűnt többnek, mint egy másodpercnek, amíg nem voltam eszméletemnél" – ezt már Simonfalvi Gábor mondta, aki még szombat este kórházi kivizsgáláson is átesett, s úgy tűnik, nincs komolyabb gond, de néhány napot pihennie kell.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik