NB II: Bognár György lemondott, mert kiszolgáltatott a bíróknak

Vágólapra másolva!
2014.10.04. 18:17
A labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár csapatánál a jövőben Toldi Gábor látja el a vezetőedzői feladatokat, míg az eddigi tréner, Bognár György szakmai tanácsadóként segíti a munkát. Nagy Sándor, a klub elnöke a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy Bognár maga kérte a váltást, mivel kiszolgáltatott helyzetben érzi magát a bírókkal szemben.

„Az Ikarus elleni Magyar Kupa-meccsünkön Bognár Györgyöt szerintünk jogtalanul állították ki – kezdte Nagy Sándor, a Csákvár elnöke. – A fegyelmi tárgyaláson elhangzott, hogy a játékvezető az edző fölött áll, és nem partneri viszony van közöttük. Úgy érezzük, hogy nincs olyan fórum, ahol az edzőket meg lehetne védeni, és teljesen kiszolgáltatott helyzetben vannak. Ezért támogattuk Bognár György azon kérését, miszerint a jövőbe ne kelljen edzőként dolgoznia. Mellette vagyunk ebben az elvi vitában, szakmai tudására a jövőben is igényt tartunk, de az edzői feladatokat ettől kezdve Toldi Gábor látja el."Nagy Sándor, a Csákvár elnöke. – A fegyelmi tárgyaláson elhangzott, hogy a játékvezető az edző fölött áll, és nem partneri viszony van közöttük. Úgy érezzük, hogy nincs olyan fórum, ahol az edzőket meg lehetne védeni, és teljesen kiszolgáltatott helyzetben vannak. Ezért támogattuk Bognár György azon kérését, miszerint a jövőbe ne kelljen edzőként dolgoznia. Mellette vagyunk ebben az elvi vitában, szakmai tudására a jövőben is igényt tartunk, de az edzői feladatokat ettől kezdve Toldi Gábor látja el."

A Csákvárt már a tegnapi, ZTE FC elleni, 0–0-ra végződő mérkőzésen is Toldi Gábor irányította, Bognár György az „Egyéb" kategóriában szerepelt a mérkőzés hivatalos jegyzőkönyvében.

Bognár György több, mint három évig irányította a Csákvárt vezetőedzőként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik