HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.14 22:03 Frissítve: 2018.02.14 22:36

NB II: közvetlen riválist erősítettek legutóbb az Óvárhoz érkezők

A legutóbb a labdarúgó NB II-ben szereplő Sopront erősítő Heinrich Márk és Kulcsár Kornél is a szintén a másodosztályban szereplő Mosonmagyaróvár együttesében folytatja pályafutását – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

HIRDETÉS

 

A kapus Heinrich Márk a szintén másodosztályú Soprontól fél évre, kölcsönbe kerül az óváriakhoz. A kölcsönadás ténye azért érdekes, mert a Sopron riválisa a Mosonmagyaróvárnak a kiesés elkerüléséért folytatott harcban.

A másik új szerzemény, a támadó középpályás, Kulcsár Kornél is a Sopront erősítette legutóbb, igaz, ő már szabadon igazolható labdarúgóként kerül Várhidi Péter együtteséhez, mivel decemberben nem hosszabbított szerződést az NB II sereghajtójával.

Eközben a Sopronnal kapcsolatos hír, hogy Kovács Dominik közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal – az ő új csapata még nem ismert.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOSONMAGYARÓVÁRNÁL
Érkezők: Eszlátyi István (Békéscsaba – kölcsönbe), Heinrich Márk (Sopron – kölcsönbe), Kulcsár Kornél (szabadon igazolhatóként, legutóbb Sopron)
Távozók: Bohner Roland (szabadon igazolható), Deéry Ármin (Stegersbach – Ausztria), Juhász György (szabadon igazolható), Karacs Péter (szabadon igazolható), Laki Balázs (Gyirmót, szabadon igazolhatóként), Tarczy Pál (szabadon igazolható), Tóth Levente Milán (MTK – kölcsönből vissza, onnan Szeged 2011 – kölcsönbe)

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOPRONI VSE-NÉL
Érkezők: Czingráber Máté (Vasas), Kitl Krisztián (DVTK kölcsönbe),  Kunsági Roland (szabadon igazolható, legutóbb ETO FC Győr), Szabó Viktor (Ceglédi VSE), Tóth Dávid (Haladás – kölcsönbe), Varga Róbert (ETO FC Győr)
Távozók: Ágh Zoltán (szlovákiai, STK Samorin – Szlovákia), Heinrich Márk (MTE 1904 – kölcsönbe), Kokenszky Norbert (Paks – kölcsönből vissza, onnan Budafok – kölcsönbe), Kovács Dominik (szabadon igazolható), Kulcsár Kornél (MTE 1904, szabadon igazolhatóként), Varga Szabolcs (MTK kölcsönből vissza, onnan Vác, ismét kölcsönbe)

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS