NB II: korábbi gólkirállyal erősödik a Budafok csatársora

Vágólapra másolva!
2019.06.24. 10:40
A Budafokban folytatja pályafutását Horváth Roland – adta hírül hivatalos honlapján az NB II-es labdarúgócsapat.

A 25 éves Horváth Roland a napokban távozott a Gyirmóttól. A támadó a 2013–2014-es idényben a Csákvár játékosaként az NB III Nyugati csoportjának gólkirálya lett (25/17), míg a másodosztályban a Csákvár után a ZTE, a Budaörs és legutóbb a Gyirmót labdarúgója volt.Horváth Roland a napokban távozott a Gyirmóttól. A támadó a 2013–2014-es idényben a Csákvár játékosaként az NB III Nyugati csoportjának gólkirálya lett (25/17), míg a másodosztályban a Csákvár után a ZTE, a Budaörs és legutóbb a Gyirmót labdarúgója volt.

Négy fiatal, Szuhadovszki Soma (Monor), Soltész István (Kelen), Darabont Gábor (Bp. Honvéd-MFA) és Tratnyek Dániel (Kaposvár) próbajátékon vesz részt a felkészülést hétfőn megkezdő budafokiaknál.

Változások történtek Csizmadia Csaba vezetőedző stábjában is: a távozó kapusedző, Bíró Szabolcs helyét a legutóbb az MTK Budapestnél dolgozó Nagy Gábor veszi át, míg a Schneider Sándor halála után megüresedő technikai vezetői pozíciót a Vácról érkező Varga Péter tölti be.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAFOKNÁL
Érkezők: Horváth Roland (Gyirmót), Oláh Bálint (Mezőkövesd – ismét kölcsönbe), Romic Danijel (horvát-magyar, PMFC),
Távozók: Balogh Péter (Budaörs), Csiszér Balázs (román-magyar, ?), Gubacsi Zoltán (?), Kercsó Bence (?), Oláh Bálint (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Pölöskey Péter (?), Patkós Imre (?), Vég Bence (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik