NB II: korábbi FTC-csatár a Nyíregyháza célkeresztjében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.28. 16:14
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben listavezető Nyíregyháza Spartacus szeretné szerződtetni a Szolnoki MÁV támadóját, Máté Jánost.

A 23 esztendős csatár a nyáron érkezett a szolnokiakhoz, ahol rögtön alapemberré vált, az őszi szezonban mind a 16 mérkőzésen pályára lépett és 3 gólt szerzett.

A csatárt kereső Nyíregyháza figyelmét azonban valószínűsíthetően nem ez keltette fel, hanem az, hogy a korábban a Ferencvárosban is futballozó csatár a 2011–2012-es idényben az NB II Nyugati csoportjának gólkirálya volt 17 találattal még a Videoton-Puskás Akadémia játékosaként.

A tárgyalásokat az a tény is befolyásolhatja, hogy a Szolnok nemrégiben gólerős csatárral erősített, hiszen leigazolta az NB I-es Mezőkövesdtől Hamar Ádámot. Ettől függetlenül úgy tudjuk, a szolnokiak szeretnék megtartani Mátét.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Jánvári Gábor (Kaposvári Rákóczi FC), Molnár Marcell (BKV Előre), Rezes László (Debreceni VSC), Ulvicki Mihály (Jászapáti)
Távozik/távozhat: Dajka László (Nyírbátori FC – kölcsönbe), Fabu Márton (Nyírbátori FC – kölcsönbe), Farkas Ádám (?), Katona György (Ceglédi VSE?), Kovács Ádám (Debreceni VSC), Minczér Tibor (Ceglédi VSE?), Popovics Bertold (Kisvárda), Sándor Dávid (Nyírbátori FC – kölcsönbe)
Kiszemeltek: Máté János (Szolnoki MÁV), Mészáros Márk (Nyírbátori FC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik