HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.08.23 14:50 Frissítve: 2015.01.09 01:15

NB II: korábbi élvonalbeli középpályás a Kisvárdánál

A múlt hét óta próbajátékon lévő 27 esztendős középpályással, Horváth Lászlóval szerződést kötöttek a kisvárdai vezetők, és ha minden jól alakul, a játékos már a Balmazújváros elleni, szombati bajnokin bemutatkozhat.

HIRDETÉS

 

A szon.hu számolt be arról, hogy ismét bővült a kisvárdai csapat kerete: a labdarúgó NB II egyik újonca szerződtette Horváth Lászlót, aki a múlt hét óta próbajátékon vett részt a klubnál.

A 27 esztendős középpályás legutóbb a BKV Előre játékosa volt, előtte játszott többek között Zalaegerszegen és a Honvédban, utóbbi klub színeiben két élvonalbeli mérkőzésen is szóhoz jutott 2008-ban. Ha Révész Attila szakmai igazgató úgy gondolja, már a csapat szombati, balmazújvárosi mérkőzésén is bevetheti az új szerzeményt.

Információnk szerint nem kizárt, hogy az átigazolási időszak zárásáig még újabb játékossal bővül a szabolcsiak kerete.

 NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Barzó Gergő (Ibrány), Horváth László (BKV Előre), Kapacina Valér (Bp. Honvéd-MFA), Lakatos László, Pálvölgyi Balázs (mindkettő Nyírbátor), Myke Bouard Ramos (brazil, Salgótarjáni BTC), Nacsa Péter (Győri ETO FC), Nagy Bálint (Haladás), Dusan Pavlov (szerb, Egri FC), Sipos Tamás (Nyíregyháza Spartacus), Üveges Szabolcs (Putnoki VSE), Varga Attila (Ibrány)
Távozik/távozhat: Bagin Sándor (visszavonult), Iván Attila (Tuzsér)
Kiszemeltek:  – 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS