nemzetisport.hu 2014.02.01 13:26 Frissítve: 2015.03.02 01:54

NB II: korábbi diósgyőri kapus a Siófok célkeresztjében

A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok vezetősége felvette a kapcsolatot a korábbi diósgyőri kapussal, Ambrusics Róberttel.

 

A 22 esztendős kapus legutóbb a DVTK játékosa volt, de a nyáron szerződésének lejártával távozott a klubtól.

A korábbi utánpótlás-válogatott Ambrusics Róbert számára kapóra jött a kapust kereső Siófok megkeresése, a felek hétfőn egyeztetnek személyesen az esetleges szerződésről.

A Balaton-partiak szakmai igazgatója, Horváth Károly egyébként megköszönte a szerdai edzőmérkőzésen lehetőséget kapó Scheilinger György játékát, a korábbi MTK-játékos tehát nem lesz a Siófok kapusa, mint ahogy Posza Zsolt sem. Igaz, a közelmúltban a Kaposvárral szerződést bontó rutinos labdarúgó önmaga döntött úgy, hogy már nem kíván profi bajnokságban futballozni, ezért utasította el Horváth Károly hívását.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL
Érkezők: Gubicza Gábor (Mosonmagyaróvár), Horváth Péter (MTK Budapest – kölcsönbe), Ivancsics Gellért (szabadon igazolható, legutóbb Lombard Pápa), Waltner Róbert (szabadon igazolható, legutóbb Kaposvári Rákóczi)
Távozik/távozhat: Kiss Máté (?), Menyhárt Attila (Vasas), Mosberger Mihály (?), Szöllősi Tamás (?), Varga László (?), Vólent Roland (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza, onnan Balmazújváros, kölcsönbe)
Kiszemeltek: Ambrusics Róbert (szabadon igazolható, legutóbb DVTK)

 

2020.01.17 22:00:17

Labdarúgó NB II THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A Fáy utcában komolyan számolnak vele.

2020.01.16 11:11:59

Labdarúgó NB II PÓR KÁROLY

Új klubmodell, feljutás esetén is csak magyar játékosokat szeretnének szerepeltetni – interjú Nagy Miklós tulajdonos-klubigazgatóval.

2019.12.27 09:15:35

Labdarúgó NB II SOMOGYI ZSOLT

„Az a célunk, hogy minél jobb körülmények között a lehető legjobb játékosok nevelésével segítsük a magyar labdarúgást.”

2019.12.19 15:02:23

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

A Csákvár és a Siófok az ősz meglepetése • A Szeged a legjobb újonc • A Vasas és a Haladás csalódást okozott.