NB II: korábbi diósgyőri kapus a Siófok célkeresztjében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.01. 13:26
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok vezetősége felvette a kapcsolatot a korábbi diósgyőri kapussal, Ambrusics Róberttel.

A 22 esztendős kapus legutóbb a DVTK játékosa volt, de a nyáron szerződésének lejártával távozott a klubtól.

A korábbi utánpótlás-válogatott Ambrusics Róbert számára kapóra jött a kapust kereső Siófok megkeresése, a felek hétfőn egyeztetnek személyesen az esetleges szerződésről.

A Balaton-partiak szakmai igazgatója, Horváth Károly egyébként megköszönte a szerdai edzőmérkőzésen lehetőséget kapó Scheilinger György játékát, a korábbi MTK-játékos tehát nem lesz a Siófok kapusa, mint ahogy Posza Zsolt sem. Igaz, a közelmúltban a Kaposvárral szerződést bontó rutinos labdarúgó önmaga döntött úgy, hogy már nem kíván profi bajnokságban futballozni, ezért utasította el Horváth Károly hívását.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL
Érkezők: Gubicza Gábor (Mosonmagyaróvár), Horváth Péter (MTK Budapest – kölcsönbe), Ivancsics Gellért (szabadon igazolható, legutóbb Lombard Pápa), Waltner Róbert (szabadon igazolható, legutóbb Kaposvári Rákóczi)
Távozik/távozhat: Kiss Máté (?), Menyhárt Attila (Vasas), Mosberger Mihály (?), Szöllősi Tamás (?), Varga László (?), Vólent Roland (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza, onnan Balmazújváros, kölcsönbe)
Kiszemeltek: Ambrusics Róbert (szabadon igazolható, legutóbb DVTK)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik