HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.07.10 06:57 Frissítve: 2016.07.11 00:27

NB II: két középpályás, egy védő és egy csatár is Sopronban

Eszlátyi István, Gelei Vince és Ivancsics Gellért után a csatár Horváth Péter is aláírta szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő Sopronhoz, rajtuk kívül szintén Sopronban futballozik majd a szélső középpályás Gyürki Gergő, a védekező középpályás Zelenyánszki László, valamint a belső védő Kovács Gergő is – számolt be róla a klub honlapja.

 

Az új játékosok közül Horváth Péter korábban már szerepelt Sopronban, a támadó a 2014–2015-ös szezonban 30 bajnokin nyolcszor volt eredményes. Az előző idényben a Szolnokban játszott kölcsönben.

Kovács Gergő Ajkáról érkezett a soproni csapathoz, a belső védő a ZTE színeiben korábban 57 NB I-es meccsen is pályára lépett.

A szélső középpályás Gyürki Gergő a Haladástól csatlakozott kölcsönbe a soproniakhoz, a játékos korábban a Fradiban, Tatabányán és a Pénzügyőrben is megfordult.

A békéscsabai nevelésű Zelenyánszki László legutóbb a Szeged 2011-ben játszott, a védekező középpályás az előző idényben 20 NB II-es bajnokin kapott szerepet.

Az előző szezonbeli csapatból Heinrich Márknak, Megyeri Gábornak, Fazakas Gézának, Sifter Tamásnak, Szabó Lászlónak, Deme Imrének, Kapacina Valérnak, Batizi-Pócsi Balázsnak és Zamostny Balázsnak is élő szerződése van, de a játékoskeret tovább változhat, több labdarúgóval tárgyal a soproni klub vezetősége, és várhatóan a Haladástól az idén is érkeznek tehetséges, fiatal játékosok.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOPRONI VSE-NÉL
Érkezők: Eszlátyi István
(Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Gelei Vince (BKV Előre), Horváth Péter (MTK), Ivancsics Gellért (Siófok, szabadon igazolhatóként), Kovács Gergő (Ajka), Zelenyánszki László (Szeged 2011, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Gyürki Gergő (Haladás)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Medgyes Zoltán (Haladás), Nagy Patrik (Haladás)
Távozók: Halasi Péter (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Vác), Holdampf Gergő (szabadon igazolható), Kustor Noel (szabadon igazolható), Maráczi János (szabadon igazolható), Pados Patrik (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Baracskai Roland (Mezőkövesd), Grabant Bence, Grabant Péter, Jancsó András, Rácz Barnabás, Tihanyi Olivér, Tóth Martin (mindannyian Haladás)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
 

2019.03.03 13:26:58

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Ötöt vágott a Vasas, négyet az ETO • A Siófok legyőzte a Csabát • Balmaz-siker a kiesési helyosztón.

2019.03.02 01:59:30

Labdarúgó NB II F. B.

ESÉLYLESŐ Április 7-én lesz a tavasz rangadója • A Gyirmót annyi pontot szerzett otthon, mint idegenben.