NB II: két középpályás biztosan távozik Békéscsabáról

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.05.24. 08:22
null
Lustyik Levente távozik Békéscsabáról (Fotó: Imre György)
Két játékossal biztosan nem számol a jövőben a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba szakmai stábja, Faragó Tomás és Lustyik Levente távozik az együttestől – számolt be róla a bmsextra.hu hírportál.


A tavaly nyáron Dorogról átigazolt Faragó Tomás mindössze nyolc NB II-es bajnokin és két Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára a március közepéig tartó bajnokságban – a Vasas elleni augusztusi bajnokin gólt szerzett –, igaz, a 31 éves középpályás hosszú időn keresztül sérüléssel bajlódott.

A 21 éves, orosházi származású Lustyik Levente távozása nem meglepetés, hiszen az előző időszakban az MTK kölcsönjátékosaként szerepelt Békéscsabán. A középpályás 2018 januárjában került a csabaiakhoz, tehát két és fél évet töltött kölcsönben a lila-fehéreknél. Eleinte több játéklehetőséget kapott, a márciusban véget ért idényben viszont csak a Puskás Akadémia elleni Magyar Kupa-meccseken játszott, mivel azt megelőzően sérült volt.

A megyei portál szerint további távozói lesznek a Békéscsabának, de a vezetőség a kulcsembereket szeretné megtartani, a búcsúzókat pedig saját nevelésű labdarúgókkal akarja pótolni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik