NB II: két játékossal szerződést bontott a Békéscsaba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.30. 10:08
Két játékossal, Pataki Zsolttal és Soós Jánossal szerződést bontott a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba – számolt be róla a klub honlapja.

Pataki Zsolt mindössze egy bajnokin kapott lehetőséget az őszi szezonban, míg Soós János egyetlen hivatalos mérkőzésen sem lépett pályára az idényben. A két futballista a szerződésbontás következtében szabadon igazolhatóvá vált. Pataki Zsolt mindössze egy bajnokin kapott lehetőséget az őszi szezonban, míg Soós János egyetlen hivatalos mérkőzésen sem lépett pályára az idényben. A két futballista a szerződésbontás következtében szabadon igazolhatóvá vált.

A Békéscsaba szeretné kölcsönadni a hátvédposzton bevethető Vozár Dávidot, de a korábbi hírekkel ellentétben az még nem teljesen biztos, hogy a fiatal játékos Orosházára kerül.

A klub előrehaladott tárgyalásokat folytat az egyaránt az U21-es csapatban szereplő Pilán Márkóval és Zámbori Dániellel, valamint várható még egy kapus érkezése, és kedvező körülmények esetén egy támadót is igazolnának.

A Nemzeti Sport Online információi szerint a korábban tesztelt futballisták közül nincs már Békéscsabán Gróf Dávid, Barcsay Márk, Faggyas Milán, Horváth Szabolcs és Radnai György sem.

 

A véglegesnek mondható állományról várhatóan egy-két napon belül dönt a vezetőség, mivel a szakmai stáb szeretné, ha a törökországi edzőtáborba már a végleges keret utazna. A csabaiak február 4-én indulnak Belekbe és 13-án térnek majd haza. A túra alatt megmérkőznek a kazah Zsetiszu Taldikorgan, az orosz Gazovik Orenburg és a szintén orosz Dinamo Moszkva II együttesével.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők: Fehér Zsolt (Siófok), Spitzmüller István (szabadon igazolható, legutóbb: Nyíregyháza)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Beke Péter (PMFC), Farkas Márk, Mursits Roland (mindkettő Haladás)
Távozók: Pataki Zsolt (?), Soós János (?)
Kölcsönbe távozók: Vozár Dávid (Orosháza?)
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Czuczi Márton (Bp. Honvéd), Lőrinczy Attila (Bp. Honvéd)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik