HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.07.04 09:44 Frissítve: 2017.07.04 13:04

NB II: Kabát Péter szerződést hosszabbított Győrben

A labdarúgó NB II előttünk álló idényére készülő ETO FC Győr a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Kabát Péter egy évvel meghosszabbította a szerződését a klubbal. A zöld-fehérek az Aranyosmarótról érkező Boszorád Martin szerződtetését is bejelentették.

HIRDETÉS

 

Kabát Péter tavaly nyáron egy évre, kölcsönbe került Győrbe, abban a reményben, hogy sikerül segítenie a csapatnak feljutni a másodosztályba. A 39 esztendős támadó teljesítette a célját, 22 mérkőzésen szerzett 12 góljának is köszönhetően az ETO megnyerte az NB III Nyugati csoportját, így a következő szezonban már az NB II-ben szerepelhet.

A győriek ezek után újabb egyéves szerződést ajánlottak Kabátnak, aki nem sokat gondolkodott rajta, hogy elfogadja-e a lehetőséget.

„Tavaly is örültem, hogy lehetőséget kapok az ETO-nál. Akkor azzal a céllal jöttem ide, hogy felkerüljünk az NB II-be. Ez hála istennek sikerült, nagyon jó társaság alakult ki. Nem gondolkoztam sokat, amikor megkérdezte a vezetőség és a vezetőedzőnk, Bekő Balázs, hogy mi a tervem a jövőmmel kapcsolatban. Örömmel írtam alá ezt az egy évet, szeretnék ugyanúgy segíteni a csapatnak, mint az NB III-ban. Megpróbálom minden egyes mérkőzésen a maximumot nyújtani, ezzel segíteni az ETO-t” – mondta a rutinos támadó.

Kabát kiemelte, szeretne külön köszönetet mondani Drucskó Zoltánnak, Soós Imrének és Bekő Balázsnak az újabb lehetőségért, illetve Roderick Duchatelet-nek, az Újpest tulajdonosának, valamint Gyarmati Eszternek, a lila-fehérek ügyvezető igazgatójának, akik nem gördítettek akadályt a győri folytatáshoz.

A másodosztály küzdelmeiről Kabát kifejtette, hogy hosszabb szezon, több meccs és erősebb csapatok várnak rájuk. Úgy gondolja, öt-hét csapat verseng majd az élvonalba jutásért.

„Nagyon remélem, hogy az ETO is köztük lesz, és végig harcban leszünk az NB I-be jutásért. Nagyon nagy szó lenne, ha egyből sikerülne. Úgy érzem, nagyon jó a keret, sokan jöttek, erősödtünk, igaz, többen el is mentek” – vélekedett Kabát.

Az ETO FC Győr Kabát szerződésének meghosszabbítása mellett hétfőn azt is bejelentette, hogy szerződtette a szlovák élvonalban legutóbb tizedik helyen végző Zlaté Moravce szélső védőjét, Boszorád Martint. A jobb és bal oldali védőként is bevethető 27 esztendős futballista összesen 143, míg az előző idényben 23 meccsen lépett pályára a szlovák első osztályban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC GYŐRNÉL
Érkezők
:
Erdélyi László (Soproni VSE), Vajda Patrik (szlovákiai, Podbrezová – Szlovákia), Nagy Martin (szlovákiai, Ruzomberok – Szlovákia), Boszorád Martin (szlovákiai, Zlaté Moravce – Szlovákia), Rokszin Ádám (Szolnok), Bagi István (Békéscsaba), Szatmári Zoltán (Komárom)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek: Farkas Dániel, Gyurákovics Erik, Kovács Krisztián, Kiliti Róbert, Ködmön Zoltán, Németh Bence, Pálfi Donát, Zeke Márió
Kiszemeltek: Sebők Zsolt (Gyirmót FC Győr)
Távozók: Kunsági Roland (?), Mocsi Attila (Videoton)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Rácz Ferenc (Mezőkövesd)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: –

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.06 13:33:49

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Száguldott tavasszal a Budaörs; az „örök beugró” bent tartotta a Budafokot; kiesett a „döntetlenkirály” – NB II-es értékelés.

2018.06.02 22:06:28

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Siófoki vereséggel zárta a szezont a bajnok MTK, kiütéssel nyert a Kisvárda.

2018.05.31 21:55:54

Labdarúgó NB II PÓR KÁROLY

Bozsik József unokája korrekorderként bizonyíthat. Vallja, a futball olyan, mint a művészet.

2018.05.27 16:58:48

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Életben tartotta reményeit a ZTE • Az ETO győzött a megyei rangadón • A Szeged 2011 nem bírt a Siófokkal.

HIRDETÉS
HIRDETÉS