NB II: jövő héten várható a csoportbeosztás, az SZTK kerülhet Keletre

Vágólapra másolva!
2012.07.17. 22:36
Címkék
Bár több internetes honlap hírt adott róla, hogy elkészült a labdarúgó NB II csoportbeosztása, az MLSZ munkatársának tájékoztatása szerint szó sincs erről, hiszen még végleges mezőnye sincs a másodosztály 2012–2013-as szezonjának.

A Nemzeti Sport Online információi szerint a Szigetszentmiklósi TK-Erima szeretne a Keleti csoportba kerülni, mert a vezetők közel állnak a megegyezéshez egy szponzorral, amelynek a keleti országrészben vannak érdekeltségei, s amennyiben a Pest megyei klub a Keleti csoportban szerepelne előnyösebb megállapodást tudna kötni a klub a támogatóval. A kérést a klub vezetői hivatalos levélben jelezték is a versenybizottság felé.

Az idei NB II-es mezőnyt befolyásolja, hogy az NB III Alföld-csoportjának ezüstérmese, az FC Dabas óvást nyújtott be (erről már beszámoltunk), és amíg nem kerül pont az ügy végére, nem tekinthető véglegesnek a másodosztály mezőnye.

Értesüléseink szerint az illetékesek az ügy lezárulta után, a jövő héten készítik el, illetve ejtik meg a csoportbeosztást és a sorsolást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik