NB II: Hollandiából hazatérő középpályással erősít az ETO

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.10.08. 15:51
A labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette a PSV-től hazatérő Kun Bertalant. A 20 éves középpályás egy plusz egy évre szóló szerződést írt alá.

Kun Bertalan Veszprémben nevelkedett, 2011-ben került ki a PSV akadémiájára. Végigjárta a korosztályos ranglétrát – ahogy a magyar válogatottaknál is –, a legutóbbi idényben az eindhoveniek második csapatában futballozott a holland második vonalban. A Jong PSV színeiben 22 bajnokin egy gól és egy gólpassz volt a mérlege, a nyáron távozott a klubtól.

Az elmúlt egy hónapban az ETO-nál készült, most alá is írta egy plusz egy évre szóló szerződését, és a 14-es mezszámot kapta.

„Nagyon örülök, hogy az ETO-hoz igazolhattam, vannak céljaim, fel szeretnék jutni az NB I-be az ETO-val. Emellett egyéni céljaim is vannak: szeretnék lépésről lépésre fejlődni, stabil kezdőjátékossá, majd a csapat meghatározó tagjává válni” – mondta Kun Bertalan a klub honlapjának.

Kun Bertalan a válogatott meccsek miatti szünet után jövő vasárnap, a sereghajtó Vác elleni hazai bajnokin mutatkozhat be a győrieknél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik