NB II: holland szakember is képbe került Zalaegerszegen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.18. 13:30
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az NB II-es ZTE labdarúgócsapatánál nem elégedettek a 11. helyen álló együttes szereplésével, ezért nyártól változások lehetnek a szakmai stábban. Úgy tudjuk, a klub egyik kiszemeltje a legutóbb a Honvéd utánpótlásában, a Magyar Futball Akadémián szakmai igazgatóként dolgozó holland Jasper de Muijnck.

Csató Sándor tavaly július óta irányítja a ZTE szakmai munkáját, de míg az előző szezonban a feljutásért harcoltak a zalaiak, és az új idénynek is ezzel a céllal vágtak neki, addig jelenleg a 20 csapatos mezőnyben csak a 11. helyen állnak. A csalódást keltő szereplés után nyáron változások lehetnek a szakmai stábban.

Az NSO klubközeli forrásból úgy értesült, az egyik kiszemeltje a zalai vezetésnek szakmai fronton a holland Jasper de Muijnck, aki 2014-től idén márciusig szakmai igazgatóként dolgozott a Honvéd-MFA-nál.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan milyen szerepkörben számítanának rá Zalaegerszegen, ellenben a hírek szerint több magyar csapattól is érdeklődtek már a szakember iránt, így egyelőre kérdéses, hogy hol folytatja.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik