NB II: „Hirtelen úgy éreztem, mintha kést döftek volna belém”

Vágólapra másolva!
2020.02.18. 06:40
null
Horváth László még az MTK kapusaként (Fotó: Tumbász Hédi, 2019)
Csípőlapát-zúzódást szenvedett a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika kapusa, Horváth László az ETO FC Győr elleni, 2–2-re végződő vasárnapi bajnoki mérkőzésen.

 

A Kazincbarcika–ETO FC Győr NB II-es találkozó 61. percében a Kazincbarcika addig remekül védő kapusa, Horváth László egy ütközés után lent maradt a földön, ápolni kellett, mivel az oldalát fájlalta. A 31 esztendős kapust három perccel később le is kellett cserélni – Fila Károly folytatta a helyén –, és kórházba szállították.

Egy beadás után az ellenfél támadójától a csípőlapátomra kaptam egy térdest, vagy egy könyököst, erre már nem is emlékszem pontosan – idézte fel a történteket a Nemzeti Sport Online-nak a rutinos kapus. – Az ütközés után lent maradtam a földön. Rögtön tudtam, hogy nagyobb a baj, hiszen hirtelen úgy éreztem, mintha kést döftek volna belém. A mentők bevittek a kórházba, ahol egy ultrahangos vizsgálat során kiderült, hogy csípőlapát-zúzódást szenvedtem. Most még a mozgás is nehézkesen megy, az orvosok szerint egy-két hétig érezni fogom a fájdalmat, ennek ellenére bízom a gyors felépülésben, és mielőbb vissza szeretnék térni a pályára; a soron következő, Vasas elleni vasárnapi mérkőzésen jó lenne legalább már a kispadra leülni.”

A pályafutása során Kaposvárott, Nagyberkiben, Szigetszentmiklóson, Balmazújvárosban és az MTK-ban is megforduló Horváth László tavaly nyáron érkezett a Kazincbarcikához. A most futó bajnokságban 20 NB II-es bajnokin kezdőként játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik