HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2012.09.24 13:12 Frissítve: 2015.03.20 03:02

NB II: Híres Gábor a Balmazújváros új edzője

A Nemzeti Sport Online számolhat be róla elsőként, hogy az NB II Keleti csoportjában szereplő Balmazújváros vezetősége megegyezett a tavaly még Vácott dolgozó Híres Gáborral. A szakembert ma mutatják be a játékosoknak, de a szóbeli egyezség már az előző hét második felében megköttetett a felek között.

Mint ismeretes, a Balmazújváros vezetősége a gyenge idénykezdet miatt egy héttel ezelőtt szerződést bontott Arany László vezetőedzővel. Átmenetileg Pajkos János szakmai igazgató vette át a csapat irányítását, az együttes a beugró szakember vezetésével szombaton győztesen távozott az Üllői útról (2–3).

Az új, immár végleges tréner, Híres Gábor a nyárig Vácon dolgozott, érvényes szerződésének birtokában el is kezdte a felkészülést a csapattal, de az új vezetőség már nem számított a munkájára, így távozni kényszerült. A szakember mindenképpen hosszú távra tervez a Hajdú-Bihar megyei klubnál, amelynél adva vannak a feltételek az eredményes munkához. A csapat idei célja az első nyolc hely valamelyikének megszerzése, tehát a „csont nélküli” vagy az osztályozó által elérhető bentmaradás.

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.