NB II: gyorsan pótolták a távozó kapust Vácon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.09. 17:33
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC az átigazolási időszak utolsó napján megegyezett a 25 éves kapussal, Czirjék Zoltánnal, aki így tavasszal a piros-kékeknél futballozik – számolt be róla a klub honlapja.

A kapus leigazolására azért volt szükség, mert tegnap távozott a klubtól Tajti Norbert, így kapusposzton csak Palásthy Dávid maradt bevethető a keretből.tegnap távozott a klubtól Tajti Norbert, így kapusposzton csak Palásthy Dávid maradt bevethető a keretből.

Czirjék Zoltán szabadon igazolható labdarúgóként érkezett Vácra, miután előző csapatával, az Ajkával a télen szerződést bontott.

Czirjék pályafutása során védett a Ferencváros, a III. kerületi TVE, a Videoton, a Videoton-PFLA, valamint a ZTE csapatában is.

A váciakkal kapcsolatos további hír, hogy a Rob Kornél által edzett U19-es csapatból felkerült a felnőttkeretbe Antus Dominik.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VÁCNÁL
Érkezők:
Czirjék Zoltán (Ajka)
Kölcsönbe érkezők: Tóth Barnabás (Bp. Honvéd-MFA), Tóth Ferenc (MTK)
Kölcsönből visszatérők: Sorecz Szabolcs
(FC Dabas)
Az utánpótlásból felkerültek:
Antus Dominik
Kiszemeltek:

Távozók: Balazsin András (BKV Előre), Balogh Balázs (Felsőtárkány), Denis Samuel Obot (nigériai-magyar, Szeged 2011), Prasler Thomas (német-magyar, SG Rot Weiss Frankfurt 1901 Németország), Sorecz Szabolcs (Jászberény), Tajti Norbert (Felsőtárkány)
Kölcsönbe távozók: Benkó Bence (Tiszakécske), Farkas Péter (Dunaharaszti), Pallagi Botond (Érd)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik