NB II: Fradi-nevelés Csákváron – Nyíregyházáról

Vágólapra másolva!
2018.01.30. 13:59
A Csákvár labdarúgócsapata ezen a héten már két játékos szerződtetését  is bejelentette, és a sor hamarosan a Nyíregyházáról érkező kapussal, Hermány Bencével bővül – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Tamás Nándort a Puskás Akadémiától, Király Botondot a Vasastól vette kölcsön az NB II-ben utolsó előtti, 20. helyen telelő Csákvár, míg a 27 éves kapus, Hermány Bence végleg érkezik, miután a hónap elején szakított eddigi együttesével, a Nyíregyházával, így szabadon igazolhatóvá vált.

Hermány a Ferencvárosban nevelkedett, később tagja volt a Vasas legutóbbi NB II-es bajnokcsapatának, 2016-tól pedig Nyíregyházán szerepelt, de ebben az idényben egy bajnokin sem játszott. A kapuvédő már el is utazott Törökországba a csákváriak edzőtáborába, bár a klub hivatalosan még nem jelentette be a szerződtetését.

A Csákvárral kapcsolatos hír, hogy Fényes Szabolcs, Jelena Richárd és Kovács Gábor után távozott a Balassagyarmatra szerződő Pintér Bence, a szlovák másodosztályú KFC Komárnóhoz (Révkomárom) igazoló Magyari Szilárd, továbbá szakított a klubbal Nyilasi Bálint és Horváth Dániel is.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL
Érkezők: Hermány Bence (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza), Király Botond (Vasas – kölcsönbe), Tamás Nándor (Puskás Akadémia – kölcsönbe)
Távozók: Fényes Szabolcs (Budaörs), Jelena Richárd (Paksi FC kölcsönből vissza), Kovács Gábor (szabadon igazolható), Pintér Bence (Balassagyarmat), Horváth Dániel (szabadon igazolható), Nyilasi Bálint (szabadon igazolható), Magyari Szilárd (kölcsönből vissza Puskás Akadémia, onnan KFC Komárno – Szlovákia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik