NB II: folytatódik a pechsorozat Siófokon, a negyedik védő is kidőlt

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.30. 22:01
Vágó Gábor, Vékony Viktor és Böndi Ádám után Debreceni Ákos személyében a negyedik védőjét is huzamosabb időre elveszítette a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok szakmai stábja – számolt be róla a balatoniak Facebook-oldala.



Debreceni Ákosra (kékben) is hosszú kihagyás vár (Fotó: Németh András/bfc-siofok.hu)
Debreceni Ákosra (kékben) is hosszú kihagyás vár (Fotó: Németh András/bfc-siofok.hu)


A sonline.hu idézte fel, hogy alaposan rájár a rúd a BFC Siófok csapatára a sérülések terén. Először Vágó Gábor dőlt ki a sorból augusztus közepén, a bal térdében szakadt el a keresztszalag, műteni is kellett. Aztán a szintén belső védő Vékony Viktor következett, ő lábközépcsonttörést szenvedett szeptember végén. Október elején a védelem újabb meghatározó játékosa sérült meg, a balhátvéd Böndi Ádám elülső keresztszalagja szakadt el, őt azóta már meg is műtötték.

A Budafok elleni, 3–1-re megnyert vasárnapi mérkőzésen pedig a 20 esztendős Debreceni Ákosnak elszakadt az elülső keresztszalagja, valamint a belső oldalszalagja – őt is műteni kell, és hosszú kihagyás vár rá. Debreceni az NB I-es Paks kölcsönjátékosaként második bajnoki idényét tölti Siófokon, a most futó kiírásban mind a 13 bajnokin pályára lépett, ebből 12 alkalommal kezdőként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik