NB II: fejsérülés után győztes gólt szerzett, azóta pihenőn a támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.09. 13:14
A Ceglédi VSE elleni szerdai bajnoki mérkőzés elején egy szerencsétlen ütközés során fejsérülést szenvedett Balázs Zsolt, a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC támadója. A játékos rövid ápolás után visszatért a pályára, és a 14. percben megszerezte a zalaiak győztes gólját, hat perccel később azonban le kellett cserélni – számolt be róla a zalaiak Facebook-oldala.

Lecserélése után Balázs Zsoltot rögtön a Zala Megyei Szent Raffael Kórház sürgősségi osztályára szállították, ahol az orvosok megállapították, hogy agyrázkódást szenvedett. A 30 esztendős támadót 48 órán keresztül megfigyelik, majd tíz napig szigorú pihenő vár rá, így a hétvégi, Budafok elleni találkozót biztosan ki kell hagynia.Balázs Zsoltot rögtön a Zala Megyei Szent Raffael Kórház sürgősségi osztályára szállították, ahol az orvosok megállapították, hogy agyrázkódást szenvedett. A 30 esztendős támadót 48 órán keresztül megfigyelik, majd tíz napig szigorú pihenő vár rá, így a hétvégi, Budafok elleni találkozót biztosan ki kell hagynia.

A 32 ponttal a bajnokság 2. helyén álló ZTE FC az NB II 17. fordulójában november 11-én, vasárnap 13:30-kor lép pályára a Budafoki MTE otthonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik