I. SZ. 2020.01.16 17:44 Frissítve: 2020.01.16 18:47

NB II: Feczesin Róbert a Vasasban folytatja – hivatalos

Feczesin Róbert a labdarúgó NB II 8. helyén álló Vasasnál folytatja pályafutását – jelentette be az NB I-es Újpest, amelytől szabadon igazolhatóként távozik a csatár.

Feczesin Róbert a Vasas dresszére cseréli a lila-fehér mezt (Fotó: Meder István)

 

Feczesin Róbert nyáron tért vissza Újpestre, az őszi szezonban 12 bajnokin nyolc gólt szerzett, ezzel vezeti az élvonal góllövőlistáját.

Marco Rossi szövetségi kapitány a válogatottba is meghívta a sokadvirágzását élő 33 éves támadót, akinek szerződésében az Újpest közleménye szerint benne volt, hogy ha a télen jobb ajánlatot kap, akkor szabadon távozhat.

Szerdán már beszámoltunk róla, hogy Feczesin a Vasasban köthet ki.

„Jövőbeni klubja által kínált feltételek vonzóbbak voltak számára, mint az Újpest FC újabb ajánlata, így a nyár végi megállapodás értelmében Fece a tavaszi szezont már a Vasas FC-nél kezdi meg” – írja az Újpest honlapja.

A lila-fehérekhez dél-koreai kölcsönjátéka után visszatért Novothny Soma, aki a felkészülési mérkőzéseken jól szerepelt, valószínűleg emiatt sem ragaszkodtak Újpesten Feczesin maradásához.

A Vasas bejelentette, hogy három és fél éves szerződést kötött Feczesinnel.

„Tisztában vagyok azzal, hogy a klubnál milyen pozitív folyamatok történnek, ezért is fogadtam el a Vasas ajánlatát. Nagyon régről ismerem a klubot, hiszen két évet már eltöltöttem az utánpótlásban. Nagyon motivált vagyok a jövőre nézve, és mindent meg fogok tenni a Vasasért. Szeretnék mindenben segítséget adni a fiataloknak, és átadni a tapasztalataimat. Nagyon nehéz fél év elé nézünk, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a klub visszakerüljön oda, ahova való” – idézi a vasasfc.hu Feczesin Róbertet.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Novothny Soma (Puszan IPark – Dél-Korea)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Andreias Calcan (román, FC Viitorul Constanta – Románia)
Távozók: Fadgyas Tamás (Nyíregyháza Spartacus), Feczesin Róbert (Vasas, szabadon igazolhatóként), Kovács Lóránt (romániai, Sepsi OSK – Románia), Rosy Lubaki (Kongói DK-beli, szabadon igazolható), Mészáros Karol (szlovákiai), Bojan Szankovics (montenegrói, Irtis Pavlodar – Kazahsztán)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Novothny Soma (érdeklődik iránta: Kisvárda)

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.

2020.01.30 15:45:49

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

NB II-ES FELVEZETÉS. Új edzővel, korábbi válogatott játékossal harcol a kiesés ellen a Haladás • Zsóri Budaörsön is bizonyíthat • Támadókkal erősített a Csaba.