HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.06.23 10:39 Frissítve: 2017.06.23 13:19

NB II: erősödik a Lipcsei-csapat, volt FTC-játékos is a fedélzeten

A labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Orosz Márkot, Csillag Dáriust és Derekas Zoltánt.

 

„Mindenben megállapodtunk, s tegnap már velünk is edzett a Mezőkövesdről érkezett Orosz Márk, valamint az elmúlt évet  Budaörsön töltő Csillag Dárius, és kölcsönbe megkaptuk a Ferencvárostól a védekező középpályás Derekas Zoltánt, aki néhány napja írta alá első profi szerződését az Üllői úton” – mondta Dragóner Attila, a Soroksár klubigazgatója.

Orosz Márk három évet légióskodott Olaszországban, majd Szegeden keresztül a Ferencvároshoz vezetett az útja. A zöld-fehéreknél nem tudott megragadni, így kölcsönben előbb a Pápához, majd a Dunaújvároshoz szerződött. A 27 éves szélső 2016 januárjában a Mezőkövesdhez igazolt – itt a szerződése most lejárt, így szabadon igazolhatóként került Soroksárra.

Csillag Dárius a Honvédban nevelkedett, majd Kecskemétre szerződött, ahol négy NB I-es találkozón is szerephez jutott. A 22 éves támadó középpályás az elmúlt két idényt a másodosztályban, a Budaörsnél töltötte.

A 18 éves Derekas Zoltán – élete első profi szerződésének aláírását követően – kölcsönben érkezett a soroksáriakhoz a Ferencvárostól.

A Soroksár korábban már Albert Ádám, Dvorschák Gábor és Kovács Dániel szerződtetését is bejelentette.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők: Albert Ádám 
(Cegléd), Csillag Dárius (Budaörs), Dvorschák Gábor (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Kovács Dániel (Csákvár, szabadon igazolhatóként), Orosz Márk (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Derekas Zoltán (FTC)
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek: –
Kiszemeltek
Távozók: Gengeliczki Gergő (MTK), Haris Attila (FTC, de legutóbb soroksári kölcsönben; Balmazújváros),Jova Levente (FTC, de legutóbb soroksári kölcsönben; Nyíregyháza), Papp Máté (szabadon igazolható), Silye Erik (FTC, de legutóbb soroksári kölcsönben; Nyíregyháza)
Kölcsönbe távozók: 
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz*: Lovrencsics Balázs (FTC), Lorentz Márton (Videoton, onnan Siófok, kölcsönbe)
*A hivatalosan az FTC játékosának számító, de a Fradiban az NB I-ben nem szereplő, régóta az NB II-es Soroksárnál kölcsönben lévő játékosokat nem tüntettük fel, kivéve az FTC-hez csatlakozó Lovrencsics Balázst.
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Bajzát Péter (Cegléd, szabadon igazolható), Nagy Olivér (szabadon igazolható), Peszmeg Viktor (szabadon igazolható), Szilágyi Péter (Balmazújváros, Cegléd, szabadon igazolható)

2019.03.03 13:26:58

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Ötöt vágott a Vasas, négyet az ETO • A Siófok legyőzte a Csabát • Balmaz-siker a kiesési helyosztón.

2019.03.02 01:59:30

Labdarúgó NB II F. B.

ESÉLYLESŐ Április 7-én lesz a tavasz rangadója • A Gyirmót annyi pontot szerzett otthon, mint idegenben.