nemzetisport.hu 2015.06.29 16:58 Frissítve: 2015.06.30 08:49

NB II: élvonalbeli rutint hozó játékos igazolt a ZTE-be

A legutóbbi szezonban az élvonalban, Nyíregyházán futballozó Koller Krisztián a Zalaegerszegi TE-be igazolt – tudtuk meg az NB II-es zalai klub hivatalos honlapjának hétfői híréből.

 

A 32 esztendős Koller Krisztián támadó középpályás, de csatárként is bevethető – eddigi 52 NB I-es meccsén 15 gólt szerzett, az NB II-ben 177 találkozón 47-szer talált a kapuba.

Kocsárdi Gergely klubigazgató arról is beszámolt a klub honlapjának, hogy Gyagya Attila hivatalosan is aláírta szerződését a ZTE-vel, és a tehetséges Bedi Bence is szignálta első, 2019-ig szóló profi szerződését.

Délczeg Gergely és Króner Martin ügyében még zajlanak a tárgyalások, velük kapcsolatban a héten várható végleges információ.

A ZTE-vel 2002-ben bajnoki címet nyerő, 2008-ban gólkirály Waltner Róbert is visszatér a klub kötelékébe, igaz, nem játékosként, hanem edzőként segíti Molnár Balázs U-19-es vezetőedző munkáját.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE-NÉL

Érkezők: Gyagya Attila (KTE), Koller Krisztián (Nyíregyháza)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kocsis Adrián (Kozármisleny)

Az utánpótlásból felkerültek: Bedi Bence

Kiszemeltek: Kovács Dániel (KTE – próbajáték)

Távozók: Czirjék Zoltán (Ajka), Károly Bálint (szabadon igazolható), Farkas Norbert (szabadon igazolható), Denis Grbic (szlovén, szabadon igazolható), Kovács György (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Délczeg Gergely (Honvéd, ?), Króner Martin (DVSC, ?)

Távozhatnak:

 

2019.10.06 12:30:13

Labdarúgó NB II F. B.

A hajrában lőtt gólokkal nyert a Vác ellen az MTK • Két büntetővel győzött a Soroksár • A Budaörs pontot szerzett az ETO ellen.

2019.09.18 15:11:41

Labdarúgó NB II F. B.

Az ETO legyőzte a Nyíregyházát, Andrics szögletből talált be • A Gyirmót kiütötte a Soroksárt • Otthon kapott ki a Csákvár.