NB II: élvonalbeli játékosokkal erősített a Mezőkövesd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.26. 22:49
A labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd a 2015–2016-os szezon végéig kölcsönben szerződtette Szatmári Lórándot és Vági Andrást.

A 27 éves Szatmári Lóránd az MTK-tól érkezik, a támadó középpályás korábban Pakson, Pécsett és Olaszországban is futballozott. Vági Andrást, a 27 éves védőt – aki korábban az MTK-ban, Diósgyőrben és a svájci Aaraunál is szerepelt – a Pakstól szerződtette a klub.
Szatmári Lóránd az MTK-tól érkezik, a támadó középpályás korábban Pakson, Pécsett és Olaszországban is futballozott. Vági Andrást, a 27 éves védőt – aki korábban az MTK-ban, Diósgyőrben és a svájci Aaraunál is szerepelt – a Pakstól szerződtette a klub.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESDNÉL
Érkezők:
Fröhlich Roland (Paks), Mihai Nicorec (román-magyar, Farul Constanta – Románia), Tóth Bence (Szolnok, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők: Horváth Tamás (Videoton), Sós Bence (DVSC-Teva), Szilvási Péter (DVSC-Teva), Szatmári Lóránd (MTK), Vági András (Paks)
Kölcsönből visszatérők:
Szalai Vilmos (Soproni VSE)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Karacs Péter (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza), Orosz Márk (Dunaújváros), Szekeres Adrián (Videoton)
Távozók
:
Bajzát Péter (Soroksár), Izing Martin (Kisvárda), Szalai Vilmos (Nyíregyháza), Takács Péter (Békéscsaba)
Kölcsönbe távozók: Ribánszki László (Kisvárda)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Máté János (érdeklődnek iránta: Vasas)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik