NB II: élénk holland érdeklődés a Vasas tehetsége iránt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.19. 12:19
A Vasas Kubala Akadémia idén tavasztól egyre erősödő kapcsolatokat ápol a holland élvonalbeli Vitesse-szel, a klub az angyalföldiek több játékosát is figyeli, a leginkább a 18 esztendős Vida Máté keltette fel az érdeklődésüket.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a holland Vitesse képviselői az elmúlt hetekben az NB II-es Vasas több mérkőzésére is ellátogattak, elsősorban a 18 esztendős Vida Máté játékát figyelték.

Úgy tudjuk, korábban a Vasas másik 18 esztendős játékosa, Berecz Zsombor is a holland klub látókörében volt, de jelenleg leginkább Vida érdekli a Vitesse megfigyelőit.

A magyar klub utánpótlásbázisa, a Vasas Kubala Akadémia tavasszal kezdett szorosabb kapcsolatokat kiépíteni a Vitesse-szel. Az arnhemiek akadémiájának vezetője, Geert Hamstra és a holland klubbal kapcsolatban álló menedzser, Atalay Mutlu is Magyarországon járt, és tárgyalt György Tamás többségi tulajdonossal.

Azt egyelőre nem tudni, mi lehet a kapcsolatfelvétel kifutása, és hogy mennyi esélye van annak, hogy Vidát esetleg szerződteti is a Vitesse.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik