NB II: eddig nem sokan akartak Békéscsabára menni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.07. 09:24
Korábban már beszámoltunk róla, hogy sokan távoznak a Békéscsaba NB II-es labdarúgócsapatától, a névsor azóta gyarapodott, és Komjáti András vezetőedző arra is panaszkodik, hogy az eddigi kiszemeltek többsége nem őket választotta.

Nagy örömben lehet része annak, aki szeret a nevek között bogarászni – nézzük, eddig kik távoztak a Békéscsabától.

„Sorin Botis, Adrian Hadar, Kákonyi Dániel, Lengyel Dániel, Majoros Árpád, Máthé Gábor, Llanos Mendez, Alekszandar Randjelovics, Constantin Raducu, Samuel Obot és Varga Norbert intett búcsút a csapatnak, s valószínűleg Balázs József is távozik – mondta Komjáti András, a békéscsabaiak vezetőedzője. – Kákonyi Dániellel és Lengyel Dániellel az előző szezon végén szóban megállapodtunk, de ezt a megegyezést felrúgták.”

Az érkezők névsora ennél lényegesen rövidebb, hiszen két védő, Juhász György és Calvin Ali-Tolmbaye marad az NB II-es csapatnál, s lehet, Makra Zsolt is visszatér Orosházáról. Egyelőre Békéscsabán edz Balog Zsolt, a legutóbb az Egri FC-ben futballozó védőt Ausztriából is keresik, ha azonban nem szerződik külföldre, a lila-fehérekhez írhat alá. A legutóbb Kazincbarcikán védő Póser Dániellel jövő héten szerződést kötnek a csabaiak.

„Szerettünk volna korábban »elfecsérelt« játékosokat visszahívni, de a tisztességes ajánlat ellenére Kovács Dániel, Szokol Zsolt és Rubus Tamás sem minket választott – folytatta az edző. Kovács Dániel vélhetően a Gyirmót FC Győrhöz igazol, ahogy Lengyel Dániel is, aki már alá is írt. – A debreceni Szűcs István is nemet mondott ajánlatunkra, s kérdéses az úgyszintén debreceni Lucas Marcolini, a legutóbb a Debrecen második együttesében játszó Albert István, a Mezőkövesdről távozó Bényei Balázs, az aradi csatár, Adrian Voiculet és a szigetszentmiklósi védő, Kornis Attila szerződtetése."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik