NB II: Dragóner Attila a soroksári sportigazgató – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.14. 18:04
Beigazolódott a Nemzeti Sport Online információja, mely szerint Dragóner Attila váltja a március 31-ével leköszönő Szűcs Mihályt az NB II-es Soroksár élén.

Kedden ülésezett a soroksári képviselő-testület, amely meghozta a döntést, és kinevezte Dragónert klubigazgatónak. A Soroksártól öt év után Nyíregyházára távozó Szűcs Mihály március 31-én hagyja el a klubot, így hivatalosan csak április elsején áll munkába a korábban a Ferencváros utánpótlás-menedzsereként dolgozó szakember.

„Sportigazgatóként hozzám tartozik majd a teljes soroksári labdarúgás, az utánpótlás és a felnőtt csapat egyaránt – nyilatkozta az öt évre kinevezett Dragóner a fradi.hu-nak. – Persze ahogy mindenhol, Soroksáron is az első számú együttes szereplése kerül a kirakatba, de a csapat felépítése, a klubstratégia meghatározása is nagyon fontos feladatom.”

„Ehhez alaposabban meg kell ismernem a lehetőségeinket – válaszolt az újdonsült sportigazgató arra a kérdésre, hogy a remek őszt követheti-e egy feljutást érő tavasz. – Sok ötlet van már a fejemben, de alaposan fel kell mérnem a klub helyzetét, hogy ezekből egy megvalósítható tervet állítsak össze.”

A korábbi védő azt is elmondta, hogy mivel partnerkapcsolatban áll egymással új csapata és a Ferencváros, így továbbra is a zöld-fehérek segítségére lehet.

A Soroksár a második helyen zárta az őszi idényt, egy ponttal lemaradva az éllovas Puskás Akadémia mögött. A NB II-es bajnokság második fele a hétvégén indul, a Soroksár az első meccsen a Kisvárdát fogadja.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik