nemzetisport.hu 2017.02.14 18:04 Frissítve: 2017.02.14 18:19

NB II: Dragóner Attila a soroksári sportigazgató – hivatalos

Beigazolódott a Nemzeti Sport Online információja, mely szerint Dragóner Attila váltja a március 31-ével leköszönő Szűcs Mihályt az NB II-es Soroksár élén.

 

Kedden ülésezett a soroksári képviselő-testület, amely meghozta a döntést, és kinevezte Dragónert klubigazgatónak. A Soroksártól öt év után Nyíregyházára távozó Szűcs Mihály március 31-én hagyja el a klubot, így hivatalosan csak április elsején áll munkába a korábban a Ferencváros utánpótlás-menedzsereként dolgozó szakember.

„Sportigazgatóként hozzám tartozik majd a teljes soroksári labdarúgás, az utánpótlás és a felnőtt csapat egyaránt – nyilatkozta az öt évre kinevezett Dragóner a fradi.hu-nak. – Persze ahogy mindenhol, Soroksáron is az első számú együttes szereplése kerül a kirakatba, de a csapat felépítése, a klubstratégia meghatározása is nagyon fontos feladatom.”

„Ehhez alaposabban meg kell ismernem a lehetőségeinket – válaszolt az újdonsült sportigazgató arra a kérdésre, hogy a remek őszt követheti-e egy feljutást érő tavasz. – Sok ötlet van már a fejemben, de alaposan fel kell mérnem a klub helyzetét, hogy ezekből egy megvalósítható tervet állítsak össze.”

A korábbi védő azt is elmondta, hogy mivel partnerkapcsolatban áll egymással új csapata és a Ferencváros, így továbbra is a zöld-fehérek segítségére lehet.

A Soroksár a második helyen zárta az őszi idényt, egy ponttal lemaradva az éllovas Puskás Akadémia mögött. A NB II-es bajnokság második fele a hétvégén indul, a Soroksár az első meccsen a Kisvárdát fogadja.

 

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.

2020.01.30 15:45:49

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

NB II-ES FELVEZETÉS. Új edzővel, korábbi válogatott játékossal harcol a kiesés ellen a Haladás • Zsóri Budaörsön is bizonyíthat • Támadókkal erősített a Csaba.