NB II: döntetlennel zárta a török edzőtábort a Szeged 2011

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.12. 21:57
A törökországi Sidében edzőtáborozó Szeged 2011-GA lejátszotta utolsó kinti felkészülési mérkőzését is, Goran Kopunovics együttese 1–1-es döntetlent ért el a cseh másodosztály második helyezettje, az FK Fotbal Třinec ellen – számolt be róla a klub honlapja.

A hétfői, egyben utolsó törökországi felkészülési mérkőzésen az első félidőt egygólos hátrányban zárta a Szeged 2011, a hajrára azonban felpörgött az együttes és Zádori Krisztián góljával egyenlített. A csapatra kedden még egy edzés vár, aztán szerdán Antalyában repülőre száll, majd a bécsi leszállás után az osztrák fővárosból busszal érkezik haza.

„Az első félidő katasztrofális volt, a második már jó – értékelt a klub honlapján Goran Kopunovics vezetőedző. – A cserék beállása után éreztem a tüzet, és azt, hogy kinek fontos, hogy a kezdőcsapatba kerüljön. A törökországi edzőtábor jól sikerült, de szombatig folytatjuk a kemény munkát.”

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Szeged 2011-Grosics Akadémia–FK Fotbal Trinec (cseh II.) 1–1 (0–1)
Side,
Emirhan stadion
Szeged:
Szántai (Molnár P.) – Tamaskó, Papp F., Tóth G., Gergényi (Zabari) – Coroian, Bódis (Pászka), Hegedűs M. (Nicorec), Rózsahegyi (Kertész T.) – Fejős (Povázsai), Tóth M. (Zádori)
Gólszerző:
Zádori, ill. Dedic

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik