NB II: csillagok háborúja – rájuk kell figyelni

Borbola Bence, Tősér NorbertBorbola Bence, Tősér Norbert
Vágólapra másolva!
2020.07.31. 16:11
null
Feczesin Róbert (balra) már az előző idényben is érezte, nagy lehetőség van az NB II-ben is (Fotó: Micheller Szilvia)
Címkék
A szombaton kezdődő NB II-es bajnoki küzdelmeket felvezető sorozatunk ötödik, utolsó részében olyan játékosokkal foglalkozunk, akik meccsről meccsre megvillanhatnak, így fokozva a másodosztály népszerűségét.

 

RUTIN A PADOKON

Nemcsak a játékosok, hanem a szakvezetők között is több olyan van, aki korábban az élvonalban dolgozott és ért el sikereket. A Szombathelyi Haladást a másodosztályban tartó Mátyus János korábban a Nyíregyházát irányította az élvonalban, Debrecenben Kondás Elemért senkinek sem kell bemutatni, Gyirmóton a rutinos Csertői Aurél dirigál, az élvonalból kieső Kaposvárt az idén is Waltner Róbert irányítja. Szegeden a korábban Zalaegerszegen dolgozó Dobos Barna felel a szakmai munkáért, Nyíregyházán Gálhidi György, Kazincbarcikán a Debrecenből visszatérő Vitelki Zoltán, míg Szolnokon Csábi József a „főnök”, aki 2013. október 15-én, az Andorra elleni győztes hazai vb-selejtezőn (2–0) a válogatott megbízott szövetségi kapitányként ült a kispadon.

Ha a másodosztály népszerűsége nem is vetekedhet az élvonaléval, a szombaton rajtoló idényben még inkább érdemes lesz kimenni az NB II-es találkozókra. Ha másért nem, azért, mert a húszcsapatos mezőnyben kilenc megyeszékhely csapata (Békéscsaba, Debrecen, Győr, Kaposvár, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szolnok, Szombathely), három korábbi bajnok (Debrecen, Győr és Vasas), valamint további három, az élvonalban a közelebbi vagy távolabbi múltban már megforduló csapat (Dorog, Gyirmót, Siófok) adja a mezőny gerincét.

Hogy néhány városban mennyire várják már az első fordulót, elegendő, ha csak annyit említünk, a közelmúltban Szegeden az Újpest elleni edzőmérkőzésen mintegy háromezren ültek a lelátón. Ha telt házzal nem is üzemelnek majd a másodosztályú csapatok stadionjai, a most következő idényben alighanem több szurkoló megy ki a mérkőzésekre, mint a mögöttünk hagyott bajnokságban.

Különösen, ha néhány sztárjátékos is pályára lép!

Magyar szinten több jó labdarúgó a másodosztályban vág neki az idénynek: Feczesin Róbert (Vasas), Korhut Mihály (DVSC), Radó András (Vasas) vagy éppen Bartha László (PMFC) neve kifejezetten jól cseng a drukkerek körében. És rajtuk kívül is több olyan futballista van a mezőnyben, aki az idény sztárja lehet. Az élvonalból érkező, több nagy csatát megélt játékosok megszerzésével aligha nyúlt mellé klubjuk. A Görögországból hazatérő Korhut Mihály Debrecenbe szerződése finoman fogalmazva is meglepetésnek mondható, a Szalonikiből hazatérő hátvéd 31 esztendős, mérlegelnie kellett, ha most visszatér a magyar másodosztályba, onnan aligha lesz visszaút külföldre.

„Próbáltunk megegyezni görög csapatommal a folytatásról, ám nem sikerült  – mondta visszatérésekor Korhut Mihály. – Több országból is voltak ajánlataim, s magyar klubok is kerestek. Aztán a Loki kiesett az első osztályból, nagy változások történtek a klubnál, az újonnan kinevezett sportigazgató, Tőzsér Dániel megkeresett, vázolta a célokat, én meg igent mondtam. Ha a DVSC-ről van szó, nem számít, hogy milyen osztályban szerepel. Amikor eligazoltam, elmondtam, ha hazatérek, Magyarországon csak a Debrecen jöhet szóba. Ehhez tartottam magam.”

A DVSC kerete kis túlzással élvonalbelinek mondható, nemcsak hogy együtt tartották a csapatot, az élvonalból több futballistát is magukhoz csábítottak. Poór Patrik Paksról, Tischler Patrik Kisvárdáról érkezett, míg Varga Józsefet és Sós Bencét a Puskás Akadémiától vásárolták vissza. Hogy a Loki meccsein mennyien lesznek a Nagyerdei Stadionban, nem tudjuk, ám megkockáztatjuk, az átlagnézőszám magasabb lesz, mint a mögöttünk hagyott zaklatott élvonalbeli idényben.

A mezőnyben hasonló sztárjátékosokat a Vasas tud még felvonultatni, az említett Feczesin Róbert és Radó András mellett olyan rutinos NB I-es futballisták folytatják a piros-kékeknél, mint az Újpestről érkező Litauszki Róbert, a legutóbb Mezőkövesden bizonyító Pekár László vagy éppen a Ferencvárostól érkező, az elmúlt idényben a mezőkövesdi „csodacsapatban” vitézkedő tehetséges hátvéd, Silye Erik.

A húszcsapatos mezőnyben persze sokan vannak, akik csak álmodoznak az ilyen kaliberű futballisták megszerzéséről, elegendő, ha példaként említjük a nagy múltú Békéscsabát, amelynek az átigazolási idényben be kellett érnie a Dorogról érkező erőcsatárral, Paudits Patrikkal vagy éppen a nagy ígéretnek induló egykori kecskeméti Kitl Miklóssal.

A Vasas és a Debrecen játékosai alighanem úgy készülnek, egy esztendő elteltével újra az NB I-ben futballozhatnak, a mostani másodosztályú idény néhányuknak a formába lendülésre, másoknak a csapatba illeszkedésre lesz megfelelő. Elnézve a keretek névsorát, a Vasas és a Loki kiemelkedik a mezőnyből.

Nincs más dolguk, mint ezt az előnyt a pályán realizálni.

TÖBB BAJNOKI A KÉPERNYŐN

A hétvégén kezdődő NB II-es bajnokság első fordulójában az M4 Sport három bajnokit is műsorára tűz. Az idény és a közvetítéssorozat már szombaton 20 órakor megkezdődik a Kaposvár–Nyíregyháza mérkőzéssel, majd vasárnap 17.45 órától a DVSC–Budaörs, 20 órától pedig a Vasas–Kazincbarcika összecsapást lehet megnézni a sportcsatornán.

„Az új idényben a korábbinál több mérkőzést közvetítünk élőben – mondta Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója. – Az első három fordulóban hét bajnoki látható majd a képernyőn, de a folytatásban is megnövekedett mérkőzésszámmal készülünk az M4 Sport+ indításának is köszönhetően. A Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza után is fordulónként egy-két bajnokit közvetítünk, mert a felkészülési mérkőzéseken tapasztalt látogatottság alapján látszik, az emberek kíváncsiak az olyan nagy múltú klubok mérkőzéseire, mint a Debrecen, a Vasas, a Pécs, a Szeged vagy a Nyíregyháza. Az új idényt az M4 Sport stábja is izgatottan várja, például a második fordulóban már egy DEAC–DVSC városi rangadót is láthatunk. A nézettségi adatokra is kíváncsiak leszünk, mert valószínűleg lesznek olyan mérkőzések, amelyet többen néznek majd meg, mint néhány NB I-es bajnokit.”

A csatornaigazgató hozzátette, Magyarországon kevés olyan sportág, s azon belül kevés olyan mérkőzés létezik, amelyik felveszi a versenyt a magyar futballmérkőzések televíziós nézettségével, éppen ezért ettől az idénytől kezdve valamennyi NB I-es mérkőzést élőben közvetíti majd a közmédia.

LABDARÚGÓ NB II
1. FORDULÓ

Augusztus 1. (szombat)

20.00:
Kaposvári Rákóczi FC–Nyíregyháza Spartacus (Tv: M4 Sport)
Augusztus 2. (vasárnap)

17.30:
Soroksár–Debreceni EAC
17.45:
Debreceni VSC–Budaörs (Tv: M4 Sport)
19.00:
Pécsi MFC–Dorogi FC
19.00:
FC Ajka–ETO FC Győr
19.00:
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Békéscsaba 1912 Előre
19.00:
Gyirmót FC Győr–Aqvital FC Csákvár
19.00:
Szolnoki MÁV FC–Szentlőrinc
19.00:
BFC Siófok–Szombathelyi Haladás
20.00:
Vasas FC–Kazincbarcika SC (Tv: M4 Sport)

Tekintse át táblázatainkat csapatonkénti bontásban!

Tekintse át táblázatainkat csapatonkénti bontásban!

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ FC AJKÁNÁL
Érkezők: Deczki Máté (Veszprém – kölcsönből vissza), Irimiás Gergő (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Rétyi Róbert (Vasas FC – kölcsönbe), Tóth Péter (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Zvara Levente (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Zsolnai Richárd (Diósgyőri VTK – kölcsönbe)
Távozók: Horváth Péter (?), Illés Dávid (MTE 1904), Köles János (szlovákiai, ?), Markó Róbert (?), Pavlitzky Balázs (?)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők: Bidzilya Anton (ukrajnai, MTK – kölcsön után ismét kölcsönbe), Bora György (BFC Siófok), Hodonicki Márk (Békéscsaba II), Kitl Miklós (Dorog), Paudits Patrik (Dorog)
Távozók: Burai Erik (DVSC II kölcsönből vissza), Dávid Zoltán Gergő (Kazincbarcika), Faragó Tomás (szlovákiai, ?), Gréczi Márton (Szeged-Csanád), Ilyés Tamás (Körösladány – kölcsönbe), Lustyik Levente (MTK Budapestkölcsönből vissza), Mácsai László (Körösladány), Polényi Gábor (Siófok), Zahorán Balázs (?)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAÖRSNÉL
Érkezők: Horváth Roland (Budafok), Petneházi Márk (III. Kerület), Petró Balázs (Sárvár), Kovács Péter (Debreceni VSC – ismét kölcsönbe), Sajbán Miklós (Mezőkövesd – kölcsön után végleg)
Távozók: Bakos Szabolcs (III. Kerületi TVE), Fehér-Kaplár Zsombor (Biatorbágy – kölcsönbe), Forgács András (?), Medgyes Sinan (Budafoki MTE), Molnár Bence (Érd – kölcsönbe), Ódé Norbert (Vác FC), Stieber András (Újpest), Tóth Keve (BVSC – kölcsönbe)


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL
*
Érkezők: Koch Attila (Puskás Akadémia II – kölcsönbe), László Noel (Puskás Akadémia II – kölcsönbe), Magyar Zsolt (Puskás Akadémia II – kölcsönbe), Nándori Botond (Puskás Akadémia – kölcsönbe), Papp Milán (Puskás Akadémia II – kölcsönbe), Marko Vukaszovics (montenegrói-magyar, szabadon igazolhatóként – legutóbb ETO FC Győr), Zelizi Patrik (Bicske)
Távozók
: Galambos Ádám (Nyíregyháza), Hermány Bence (?), Kiprich Dávid (Tiszakécske), Pratsler Benjamin (?), Sipos Zoltán (?), Szabó Norman (Balassagyarmat)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI EAC-NÁL
Érkezők: Acsádi Bence (DVSC), Belényesi Csaba (DVSC), Székely Dávid (Füzesgyarmat), Szabó Kornél (DVSC – kölcsön után ismét kölcsönbe), Takács Péter (Dorog)
Távozók: Krajcsó Krisztián (Körösladány), Luis Ramos (hondurasi, ?), Ibrahima Sidibe (szenegáli, ?)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Bévárdi Zsombor (Kaposvári Rákóczi – kölcsönből vissza), Korhut Mihály (Arisz Szaloniki, görög – szabadon igazolhatóként), Kovács Róbert (DVSC II – profi szerződést kapott), Pintér Ádám (Kaposvári Rákóczi – kölcsönből vissza), Poór Patrik (Paks, szabadon igazolhatóként),Sós Bence (Puskás Akadémia), Tischler Patrik (Kisvárda), Varga József (Puskás Akadémia), Zöldesi Illés (Kisvárda – kölcsönbe)
Távozók: Barna Szabolcs (MTK Budapest), Babatunde Adeniji (nigériai, ?), Belényesi Csaba (DEAC), Haruna Garba (nigériai, ?), Jurij Habovda (ukrán, ?), Kovács Péter (Budaörs – kölcsön után ismét kölcsönbe), Kóródi Nándor (Szeged – kölcsön után végleg), Luka Milunovics (szerb, ?), Szabó Kornél (DEAC – kölcsön után ismét kölcsönbe), Nikola Trujics (szerb, Lárisza – Görögország), Nagy Sándor (Bp. Honvéd), Bereczki Dániel (KBSC), Csősz Richárd (?)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DOROGNÁL
Érkezők: Beliczky Gergő (Siófok), Kovács Máté (MTK, kölcsönbe), Szerencsi Miklós (MTK, kölcsönbe),Tóth Barnabás (Tiszakécske), Tulipán Ákos (Taksony), Váli Balázs (Dorog U19), Zabari Dávid (Iváncsa), Zuigeber Ákos (MTK, kölcsönbe)
Távozók: Borsos Vilmos (Paksi FC – kölcsönből vissza), Forró Gyula (ETO FC Győr), Földi Botond (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Fürjes Ádám (Érd), Kitl Miklós (Békéscsaba), Paudits Patrik (Békéscsaba), Sitku Illés (visszavonult), Takács Péter (Debreceni EAC)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC GYŐRNÉL
Érkezők: Forró Gyula (Dorog – szabadon igazolhatóként), Gundel-Takács Bence (Mol Fehérvár – kölcsönbe), Kerkez Milos, Ruisz Barnabás, Szabados Attila, Szabó Tamás, Sipőcz Bence (mindannyian Fehér Miklós Akadémia), Király Botond (Vasas), Lipták Zoltán (Gyirmót FC Győr), Májer Milán (Budapest Honvéd), Szuhodovszki Soma (MTK – kölcsönbe), Temesvári Attila (Budapest Honvéd – kölcsönbe), Vankó Imre (Szeged)
Távozók:
Nemanja Andrics (szerb-magyar, ?), Marius Charizopulos (szlovák-magyar, ?), Dobos Áron (Fortuna Sittard – Hollandia, kölcsönből vissza, onnan Szeged?), Gaál Bálint (?), Gengeliczki Gergő (Soroksár), Horváth Zoltán (Kisvárda), Horváth Tamás (?), Kun Bertalan (ZTE), Lovrencsics Balázs (Soroksár), Rengel Péter (?), Simon András (Haladás), Simon Ádám (Szeged-Csanád GA), Tömösvári Bálint (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza, onnan BFC Siófok, kölcsönbe)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők: Hajdú Ádám (Vasas), Herjeczki Kristóf (Bp. Honvéd – kölcsön után végleg), Juhász Zsombor (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Major Martin (Mol Fehérvár II, kölcsönbe), Szatmári István (MTK Budapest), Szegi Vince (Mosonmagyaróvár – kölcsönből vissza), Réti Patrik (BFC Siófok)
Távozók: Lipták Zoltán (ETO FC Győr), Koltai Tamás (befejezte pályafutását), Májer Milán (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Sandal Dominik (szlovákiai, Lipót), Szabó Lukas (szlovákiai, ?), Tóth Bence (?), Varga Péter (szlovákiai, ?), Villám Balázs (?)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Csilus Tamás (BFC Siófok), Kovalovszki Máté (Lipót Pékség – kölcsönből vissza), Mocsi Attila (Mol Fehérvár FC), Simon András (ETO FC Győr)
Távozók: Balogh Ferenc (MTE 1904 – kölcsönbe), Bokor Bence (MTE 1904 – kölcsönbe), Gyurján Márton (ZTE), Jagodics Márk (Mezőkövesd), Tóth-Gábor Kristóf (Budapest Honvéd)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZINÁL
Érkezők: Földi Botond (Mezőkövesd, kölcsönbe), Szarka Ákos (szabadon igazolhatóként – legutóbb Szuvon FC, dél-koreai), Varjas László (Mezőkövesd, kölcsönbe), Varjas Zoltán (Mezőkövesd, kölcsönbe)
Távozók: Ádám Martin (Paks), Bévárdi Zsombor (Debreceni VSC – kölcsönből vissza), Farkas Aurél (Nyíregyháza Spartacus), Fodor Marcell (visszavonult), Hegedűs Dávid (Eger), Nagy Richárd (Paks), Antun Palic (horvát, ?), Pintér Ádám (Debreceni VSC – kölcsönből vissza), Slakta Balázs (Szentlőrinc), Igors Tarasovs (lett, ?), Dinko Trebotic (horvát, Dinamo Minszk – Fehéroroszország), Zsiga Ervin (CS Municipal Satu Mare – Románia), Andriy Yakimiv (ukrán, ?)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők: Ádám Ferenc (Putnok – kölcsönből vissza), Dávid Zoltán Gergő (Békéscsaba), Lakatos Miklós (Putnok – kölcsönből vissza), Tóth László (Vasas FC – kölcsönből vissza), Bereczki Dániel (DVSC)
Távozók: Fekete Ádám (?), Gábor Lukács (Jászberény), Géringer Tamás (Diósgyőri VTK – kölcsönből vissza), Harangozó Bence (Sopron)

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Farkas Aurél (Kaposvári Rákóczi), Galambos Ádám (Csákvár), Jánvári Gábor (BFC Siófok), Kalocsai László (Mezőkövesd-Zsóry II), Kulcsár Hunor (Tiszaújváros – kölcsönből vissza), Motkó Benjamin (Tállya – kölcsönből vissza), Papucsek Barna (szabadon igazolhatóként, legutóbb Balmazújváros), Vasziljevics Nikola (Szeged-Csanád GA U19), Yasin Hamed (szudáni-magyar, szabadon igazolhatóként, legutóbb Sepsi OSK)
Távozók:Forgács Dávid (Paks, onnan Szentlőrinc, kölcsönbe), Pejovics Danilo (szerb-magyar, Szeged – szabadon igazolhatóként), Szekszárdi Tamás (?)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Bartha László (Paksi FC), Óvári Zsolt (DVTK), Preklet Csaba (Tiszakécske), Króner Martin (Budafok), Batizi-Pócsi Balázs (Tiszakécske), Vukman Donát (MTK Budapest)
Távozók:Egyed Balázs (Sajóbábony), De Oliveira Ayrton (brazil, ?), Szabó Dominik (Kozármisleny)

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BFC SIÓFOKNÁL
Érkezők: Benke András (Hévíz – kölcsönből vissza), Csibra Dániel (Hévíz – kölcsönből vissza), Hutvágner Gergely (Sampdoria – Olaszország, kölcsön után végleg), Kecskés Tamás (Paksi FC), Lapos Máté (Bicske – kölcsönből vissza), Tömösvári Bálint (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Török Dávid (Bicske – kölcsönből vissza), Deutsch Bence (MTK Budapest – szabadon igazolhatóként), Polényi Gábor (Békéscsaba)
Távozók: Beliczky Gergő (Dorog), Benke András (II. Kerület UFC), Bora György (Békéscsaba), Csilus Tamás (Haladás), Horváth Attila (Tiszakécske), Jánvári Gábor (Nyíregyháza Spartacus), Kővári Róbert (Paksi FC – kölcsönből vissza), Lorentz Márton (Paksi FC), Molnár Péter (Puskás Akadémia II), Remili Mohamed (III. Kerületi TVE), Réti Patrik (Gyirmót FC Győr)


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL*
Érkezők: Gengeliczki Gergő (ETO FC Győr), Kópis Róbert (Soroksár U19), Lovrencsics Balázs (ETO FC Győr), Magyari Szilárd (FK Csíkszereda/FK Miercurea Ciuc – Románia), Varga Ádám (Ferencváros – kölcsönbe), Vida Kristóf (Ferencváros – kölcsönbe)
Távozók: Lőrinczy Attila (Budafoki MTE), Molnár Róbert (Szentlőrinc), Pál András (Tiszakécske), Völgyi Dániel (Nyköping – Svédország)

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED-CSANÁD GA-NÁL
Érkezők:
Gréczi Márton (Békéscsaba), Kóródi Nándor (DVSC – kölcsön után végleg), Orosz Márk Erik (Hódmezővásárhely – kölcsönből vissza), Ódor Máté (Szeged-Csanád GA U19), Pejovics Danilo (szerb-magyar, Nyíregyháza – szabadon igazolhatóként), Takács Tamás (Mezőkövesd – kölcsönbe), Simon Ádám (ETO FC Győr), Varga Bence (MTK Budapest)
Távozók: Alekszics Branimir (szerb-magyar, ?), Andorka Péter (befejezte pályafutását), Koszó Balázs (?), Kuti Krisztián (?), Kóródi Nándor (Debreceni VSC – kölcsönből vissza), Szántai Levente (befejezte pályafutását), Tóth Máté (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Vankó Imre (ETO FC Győr), Zvara Dávid (?)

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZENTLŐRINCNÉL
Érkezők: Dulló Martin (Vác), Forgács Dávid (Paks – kölcsönbe), Kapronczai Gergely (MTK – kölcsönbe), Kovács Dávid (Tiszakécske), Lehoczky Roland (MTK – kölcsönbe), Molnár Róbert (Soroksár), Nagy Barnabás (MTK – kölcsönbe), Sinkovits Dávid (Topolya), Sili Luka (III. Kerület – kölcsönbe), Slakta Balázs (Kaposvár), Törőcsik Péter (MTK – kölcsönbe)
Távozók:

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZOLNOKNÁL
Érkezők:
Bárdos Bence (Diósgyőri VTK – kölcsön után ismét kölcsönbe)
Távozók: Annus Árpád (Monor), Albert Ádám (Jászberény), Simon Attila (Taksony), Szabó Péter (?), Szabó Richárd (Füzesgyarmat)

 

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Bánfalvi Dániel (Kubala Akadémia), Kalmár Olivér (ETO FC Győr – kölcsön után végleg), Litauszki Róbert (Újpest FC),Pekár László (Mezőkövesd), Radó András (ZTE, szabadon igazolhatóként), Silye Erik (Ferencváros, legutóbb Mezőkövesd – kölcsönben), Sztojka Dominik (UTE – a VKLA szerződtette, de profi szerződést kötött)
Távozók: Bősz Levente (?), Hajdú Ádám (Gyirmót FC Győr), Király Botond (ETO FC Győr), Lakatos Csaba (Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Nagy Zoárd (Balatonfüred – kölcsönbe), Rétyi Róbert (FC Ajka – kölcsönbe), Szmola Bálint (Balatonfüred – kölcsönbe), Torghelle Sándor (?), Tóth László (Kazincbarcika – kölcsönből vissza)

*Azoknál a csapatoknál, amelyeknek NB I-es partnerklubjuk van, csak akkor soroljuk fel a kölcsönjátékosokat, ha visszatérnek anyaegyesületükhöz, vagy másik gárdához kerülnek, ill. ha most érkeztek kölcsönbe.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik