NB II: ceglédi duó Barcikán, családi okok miatt megy a támadó

Vágólapra másolva!
2019.06.25. 14:11
Az előző bajnokságban sikeresen dolgozó Gálhidi György vezetőedző újabb egy évre aláírt a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcikához, így hétfőn az ő irányításával kezdődött a munka.

Változások is vannak a keretben, a Nemzeti Sport úgy tudja, hogy több új játékos csatlakozott a csapathoz: Oldal Tibor és Farkas András Ceglédről érkezett, ők már biztosan a klubnál folytatják pályafutásukat. A fiatal kapus, Pomozi Zoltán Paksról jött, míg Vajda Roland putnoki kölcsönjátéka után tért vissza a borsodiakhoz.Oldal Tibor és Farkas András Ceglédről érkezett, ők már biztosan a klubnál folytatják pályafutásukat. A fiatal kapus, Pomozi Zoltán Paksról jött, míg Vajda Roland putnoki kölcsönjátéka után tért vissza a borsodiakhoz.

A biztos érkezők száma hamarosan tovább nőhet, mivel a budafoki Kercsó Bencével is nagyjából megállapodott a klub, illetve Dan-Marius Constantinescu (Putnok) és Gál Benedek (Ózd) is napokon belül valószínűleg aláírja szerződését.

Az NSO úgy tudja, hogy egy újabb távozó is van a keretből, a támadó Szabó Lukas családi okok miatt kérte szerződése felbontását.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők: Farkas András (Cegléd), Oldal Tibor (Cegléd), Pomozi Zoltán (Paks), Vajda Roland (Putnok – kölcsönből vissza)
Távozók: Belényesi Csaba (Vasas?), Sergiu-Petrica Jurj (?, román-magyar), Kiss Bence (Haladás – kölcsönből vissza), Raul-Ioan Palmes (román-magyar, Bp. Honvéd-MFA – kölcsönből vissza), Somodi Bence (MTK), Szabó Lukas (?), Takács Péter (Dorog), Tóth László (Vasas, kölcsönbe)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik