NB II: „Botrány! Az hiányzott, hogy a bíró rúgja a büntetőt…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.02. 13:02
A labdarúgó NB II 17. fordulójában a Csákvár 0–0-s döntetlent játszott Gyulán a Békéscsabával. Bognár György, a Fejér megyeiek szakmai igazgatója az eredménnyel elégedett volt, a játékvezető teljesítményével azonban kevésbé...

„Lejátszottam néhány száz meccset életemben, de ilyen felháborító bíráskodással nem találkoztam. Úgy küldött el a kispadról a játékvezető, hogy nem káromkodtam, nem szidtam senkit. Tény, reklamáltam, de nem nyomdafestéket nem tűrő módon” – fakadt ki csapata honlapján, az aqvitalfc.hu-n Bognár György.Bognár György.

Mint beszámoltunk róla, a Csákvár kilenc emberrel fejezte be a találkozót, miután a játékvezető, Nazsa Tamás Domján Attilát, majd Molnár Csabát is kiállította.

„Mi jutottunk szabadrúgáshoz, a játékvezető megkérdezte Domjánt, kéri-e a kilenc métert. A nemleges válasz után gyorsan el is végeztük a szabadrúgást, erre Nazsa Tamás felmutatta a sárgát csapatkapitányunknak, mondván, még nem adott engedélyt. Mivel ez már a második lapja volt, mehetett zuhanyozni. És ekkor még több mint fél óra volt hátra. Molnár Csaba úgy kapta meg a második sárgát, hogy még a szabálytalanság is véleményes volt. A tizenegyes pedig... Már csak az hiányzott, hogy maga a játékvezető álljon a labda mögé. Mindegy, így is pontot szereztünk” – tette hozzá Bognár.

A Csákvár szakmai igazgatójának nyilatkozatára a Nemzeti Sport Online megkeresésére Zoran Szpisljak, a Békéscsaba vezetőedzője reagált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik