NB II: Bene Ferenc lehet a Vasas új edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.21. 18:38
Miután Michael Oenning az előző idény végén távozott az NB I-ből kiesett Vasas kispadjáról, az angyalföldieknél több jelölt neve is szóba került a német edző utódjaként – akik közül a korábban az élvonalban a Lombard Pápát irányító szakember lehet a legesélyesebb a posztra.

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy a legutóbb Nyíregyházán szakmai igazgatóként dolgozó Bene Ferenc lehet a jelöltek közül a legesélyesebb a poszt betöltésére. Korábban az angyalföldieknél Horváth Ferenc és Mészöly Géza neve is szóba került, ám már nem ők számítanak a favoritoknak.

A Vasasnál meglehetősen mozgalmasra sikerült a holt szezon, hiszen néhány napja jelentették be Vancsa Miklós ügyvezető igazgató távozását, aki két részletben összesen 12 és fél évig vezette a klubot.

Mellette több kulcsember is elhagyta a Fáy utcát: Felix Burmeister Németországba, míg Manjrekar James Dániába igazolt. Eközben ma, a csapat felkészülésének kezdetekor a korábbi MTK-s ügyvezető, Domonyai László is munkába állt.

A 40 napos felkészülést egyébként a Ferenczi István, Kecskés Zoltán edzőpáros irányításával kezdte meg az együttes, s a keret tagjai közül a klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint nem vett részt az első tréningen a sérülésből lábadozó Remili Mohamed, Szivacski Donát és Hangya Szilveszter, illetve rehabilitációs munkát végzett Kleisz Márk és Csiki Norbert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik