NB II: bemutatták a Kövesd új vezetőedzőjét, a cél a feljutás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.25. 17:03
A labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd hivatalos honlapján adta hírül, hogy – amint arról a Nemzeti Sport korábban beszámolt – Lucsánszky Tamás lett a csapat új vezetőedzője.

Hagyacki József ügyvezető az edzőváltásról elmondta, a Szolnok elleni 3–2-es vereséggel zárult találkozó után közös megegyezéssel szerződést bontottak Tóth Lászlóval, a klub és a szakember útjai azonban nem válnak el, Tóth ugyanis a jövőben szakmai igazgatóként dolgozik.

Az mse-zsory.hu tájékoztatása szerint az új vezetőedző székfoglalójában elmondta, megtiszteltetésnek tartja a felkérést, és tudja, nehéz feladat vár rá és csapatára, de megszerezhetik az első két hely valamelyikét.

Lucsánszky Tamás 2015 júniusáig írt alá szerződést a kövesdi klubbal, ez azonban eredményes szereplés esetén egy évvel meghosszabbodhat. Érdekesség, hogy a szakvezető segítője Varga Attila lesz, akit a napokban állítottak fel az ugyancsak NB II-es Soroksár vezetőedzői székéből.

A Mezőkövesd húsz forduló után a negyedik helyen áll az NB II-ben, a tavaszi idényben két győzelem mellett egy döntetlent ért el, kétszer vereséget szenvedett, s négypontos hátrányba került a feljutást jelentő második helyezéstől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik