NB II: Bangladesbe szerződik a Gyirmót szélsője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.19. 12:40
A bangladesi Abahani Limited együtteséhez szerződik a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr szélső középpályása, Illés Gyula. A rutinos játékoson kívül távozik a gyirmótiaktól Sós Márkó is – számolt be róla a klub honlapja.

A 32 esztendős Illés Gyula két és fél évet töltött a gyirmótiaknál, de ebben a bajnokságban csak öt mérkőzésen kapott lehetőséget. A szélső középpályás saját kérésére távozik a gyirmótiaktól és szerződik a bangladesi Abahani Limited együtteséhez. Illés Gyula két és fél évet töltött a gyirmótiaknál, de ebben a bajnokságban csak öt mérkőzésen kapott lehetőséget. A szélső középpályás saját kérésére távozik a gyirmótiaktól és szerződik a bangladesi Abahani Limited együtteséhez.

A 24 éves Sós Márkó szerződése december 31-én lejár, a vezetőség pedig nem ajánl hosszabbítást a hosszú ideig sérüléssel bajlódó labdarúgónak. A jobbhátvéd másfél évig volt a csapat tagja, ebben az idényben viszont csak Magyar Kupa- és Ligakupa-mérkőzéseken lépett pályára.

A Gyirmót egyébként január 5-én kezdi el a felkészülést az NB II tavaszi szezonjára. A keret a hónap végén a horvátországi Novigradba utazik edzőtáborba, ahol tíz napot tölt el.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Illés Gyula (Abahani Limited Banglades), Sós Márkó (?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik