NB II: az Újpest tesztelte, a Fradi fiókcsapatánál folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.01. 11:41
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a napokban tesztelte az NB II-es Csákvártól távozó Mihály Dávidot, aki végül nem a lilákhoz, hanem a Ferencváros fiókcsapatához, a másodosztályban sereghajtó Soroksárhoz igazol.

A Csákvárról távozó, az NB II-ben ősszel 12 bajnokin három gólt szerző középpályás, Mihály Dávid még az Újpest múlt héten befejeződő, törökországi edzőtáborába is elutazott, de a liláknál nem volt sikeres a próbajátéka.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a 24 éves játékos a Ferencváros fiókcsapatához, az NB II-ben sereghajtó Soroksárhoz igazol. Mihály így ezen a héten ismét Törökországban készülhet, de már nem az Újpesttel, hanem a ma Belekbe utazó új klubjával.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők:
Bajzát Péter (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként), Fejes János (Bp. Honvéd), Gengeliczki Gergő (Dunaújváros, szabadon igazolhatóként), Mihály Dávid (Csákvár), Papp Máté (Sopron, szabadon igazolhatóként), Sándor István (Ajka, szabadon igazolhatóként), Szilágyi Péter (Békéscsaba), Zsivóczky Norbert (szabadon igazolható, legutóbb Kaposvár)
Kölcsönbe érkezők: Csilus Ádám (FTC), Haris Attila (FTC), Kunsági Roland (FTC)
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Popov Patrik (FTC)
Távozók: Tóbiás Zsolt (ESMTK), Vass Zsolt (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Kapacina Valér (Bp. Honvéd, onnan Soproni VSE)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:Szenes Bence

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik