NB II: az U20-as vb-bronzérmes hátvéd Óváron folytatja

Vágólapra másolva!
2019.01.18. 17:11
Debreceni András mellett Németh Ádám és Gálfi László is a labdarúgó NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvárnál folytatja pályafutását.

„Megegyeztünk Debreceni Andrással, a védő fél plusz egy éves szerződést ír alá hozzánk, és azt várjuk tőle, hogy játékával a védelem stabilabbá váljon – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Drescher Ottó, a klub elnöke. – Rajta kívül megszereztük Németh Ádámot, aki legutóbb Szolnokon futballozott, illetve Gálfi Lászlót, ő a III. Kerületi TVE-től érkezett.”„Megegyeztünk Debreceni Andrással, a védő fél plusz egy éves szerződést ír alá hozzánk, és azt várjuk tőle, hogy játékával a védelem stabilabbá váljon – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Drescher Ottó, a klub elnöke. – Rajta kívül megszereztük Németh Ádámot, aki legutóbb Szolnokon futballozott, illetve Gálfi Lászlót, ő a III. Kerületi TVE-től érkezett.”

A 29 éves Debreceni András pályafutása során 177 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, volt korosztályos és felnőttválogatott, illetve tagja volt a 2009-es U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző csapatnak. Ősszel az NB II-es ETO FC Győrben futballozott, de november végén a klub szerződést bontott vele (is).

A mai napon arról is beszámoltunk, hogy Katona Károly viszont távozik a Mosonmagyaróvártól.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOSONMAGYARÓVÁRNÁL
Érkezők: Debreceni András (szabadon igazolhatóként, legutóbb ETO FC Győr), Gálfi László (III. Kerületi TVE), Kovalovszki Máté (Haladás – kölcsönbe), Németh Ádám (Szolnok)
Távozók: Kapacina Valér (szabadon igazolható), Katona Károly (szabadon igazolható), Stieber András (Budaörs, szabadon igazolhatóként), Kovács Botond (MTK Budapest – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik