HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.01.18 10:58 Frissítve: 2019.01.19 01:27

NB II: az FTC-ben is megfordult védőt igazolt a Vasas – hivatalos

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hivatalos oldalán jelentette be, hogy kettő plusz egy éves szerződést kötött Lakatos Csabával.

 

A 20 éves balhátvéd a Ferencvárosban kezdte felnőttpályafutását, 15 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a második csapatban. Az FTC-ben eltöltött idő után Szolnokra igazolt át, ahol alapemberré vált, tavaly nyártól pedig a Budafokot erősítette. Lakatos Csaba korábban már játszott a Vasasnál, amelynél még az első csapatban is pályára lépett.

Tizenhét évesen fél évet már eltöltöttem a Kubala Akadémián, sőt edzőmeccsen a felnőtteknél is bemutatkoztam. Nagyon örülök, hogy most visszakerültem a Vasashoz, szeretnék stabil játékos lenni és sikerekhez segíteni a csapatot. Szanyó Károlynál támadófutballt játszunk, ami fekszik nekem, mivel az ellenfél térfelén sem jövök zavarba. Az első benyomásaim pozitívak, remek a csapategység, úgyhogy nagyon jól érzem magam” – nyilatkozta a játékos.

Az angyalföldiek vezetőedzője, Szanyó Károly is elmondta véleményét az új igazolásról: „Fiatal, tehetséges, ambiciózus játékos, akire még sok munka vár, de az eddigi edzések alapján azt gondolom, hogy segítségünkre lesz. Abszolút látok benne fejlődési lehetőséget, ezért is igazoltuk le.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Lakatos Csaba (Budafok), Rétyi Róbert (Vasas Kubala Akadémia)
Távozók: Ádám Martin (Kaposvár, szabadon igazolható), Kovács Zoltán (ZTE FC – kölcsönből vissza, onnan Budafok kölcsönbe), Vít Benes (cseh, FK Sigma Olomouc – Csehország)

 

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.