NB II: az élvonalból jöhet középpályás Kisvárdára

Vágólapra másolva!
2016.01.07. 14:26
A Szolnoki MÁV-val szerződést bontó kapus, Pokorni Péter a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda együttesével készül, miként a legutóbb Békéscsabán szereplő Bagi István is a szabolcsi gárdában folytathatja pályafutását – értesült a Nemzeti Sport Online.

A Kisvárda mindenképpen szeretne kapust igazolni, hiszen a közelmúltban távozott a klubtól Tarczy Pál. Pokorni Péter mellett a fradista Kurucz Péter neve is felvetődött, de ő jelenleg az NB III-as Nyíregyházával készül.távozott a klubtól Tarczy Pál. Pokorni Péter mellett a fradista Kurucz Péter neve is felvetődött, de ő jelenleg az NB III-as Nyíregyházával készül.

Bagi Istvánra nem számítanak Békéscsabán, a középpályás várhatóan szabadon távozhat majd a lila-fehérektől. Ha megtörténik a szerződésbontás, akkor jelentős az esélye annak, hogy Bagi Kisvárdán folytatja pályafutását.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy elhagyta a szabolcsiakat a jobb oldali védő, Fazakas Géza, aki értesüléseink szerint visszatérhet régi klubjába, Sopronba, valamint távozhat Kisvárdáról az ősszel 10 bajnokin lehetőséget kapó középső védő, Izing Martin is.

A Kisvárdának egyelőre egy biztos érkezője van, a legutóbb a Honvédban futballozó támadó, Délczeg Gergely.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők:
Délczeg Gergely (Bp. Honvéd)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Bagi István (Békéscsaba), Kurucz Péter (FTC), Pokorni Péter (Szolnok próbajáték)
Távozók
:
Fazakas Géza, Koronczi Bence (Ajka?), Tarczy Pál (Mosonmagyaróvár)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Izing Martin

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik