NB II: az élvonalból igazolt védőt az ETO FC Győr

Vágólapra másolva!
2020.02.11. 08:51
A labdarúgó NB II-es ETO FC Győr a hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Fejes Andrást.

Mint az az eto.hu közleményében szerepel, a 31 esztendős védő két és fél évre kötelezte el magát a klubhoz.az eto.hu közleményében szerepel, a 31 esztendős védő két és fél évre kötelezte el magát a klubhoz.

Fejes András legutóbb az élvonalbeli Paksnál játszott, előtte futballozott a Videotonban, Siófokon, az MTK-ban és a Puskás Akadémiában is.

Örülök, hogy egy ilyen nagy múltú klubhoz tudtam igazolni! Azon leszek, hogy újra NB I-es csapat legyen az ETO, és visszakerüljön oda, ahova méltán megérdemli!” – adta első győri interjúját Fejes.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC GYŐRNÉL
Érkezők: Fejes András (Paks), Gaál Bálint (Haladás), Kiss Máté (ZTE), Kun Bertalan (PSV II – Hollandia, még októberben), Priskin Tamás (FTC), Simon András (MTK), Simon Ádám (Paks), Tömösvári Bálint (Bp. Honvéd – kölcsönbe)
Távozók: Borbély Bálint (?), Domonkos Kristóf (szlovákiai, KFC Komárno – Szlovákia, kölcsön után végleg), Gránicz Patrik (Békéscsaba), Hidi M. Sándor (ukrajnai, Vasas), Marko Vukaszovics (montenegrói, ?) Simon Márk (Paks – kölcsönből vissza, onnan Tiszakécske), Szánthó Regő (FTC), Tar Zsolt (Ajka)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik