nemzetisport.hu 2015.03.13 18:05 Frissítve: 2015.03.30 02:51

NB II: az Újpesttől vett kölcsön középpályást a Sopron

A labdarúgó NB II-ben szereplő Sopronnál folytatja pályafutását Holdampf Gergő, az Újpest középpályása. 

A 20 éves játékos tavaszi szezon végéig, kölcsönben szerepelhet a vasutas csapatnál – adta hírül az svse.hu.

Holdampf korábban szerepelt Zalaegerszegen, a német Chemnitzben, majd tavaly nyáron ismét az Újpest FC-be igazolt, ősszel Magyar Kupa és Ligakupa meccseken kapott lehetőséget. Holdampf szerepelt az U20-as korosztályos válogatottban, jelenleg az U21-es válogatott tagja.

„Mindenképpen több játéklehetőséget szerettem volna annál, amennyit az ősz folyamán kaptam, így kértem klubomat, az Újpest FC-t, hogy tegyék lehetővé, hogy kölcsönben futballozhassak a szezon végéig. Az SVSE jelezte, hogy szükség van a játékomra, így boldogan jöttem haza Sopronba, remélem, játékommal meghálálom a bizalmat" – mondta az átigazolása kapcsán a játékos.

Az SVSE-hez kapcsolódó további hír, hogy a klub kettős ügyvezetéssel működik a jövőben: az eddigi ügyvezető igazgató, Pöltz Róbert mellett szintén ügyvezetői tisztségben folytatja munkáját Jókuti Miklós, aki a társaság képviselője lesz az MLSZ felé. 

A változtatásra azért volt szükség, mert az MLSZ szabályzata előírja, hogy a klubokat üzemeltető gazdasági társaságoknál aláírási joggal kell rendelkeznie legalább egy személynek, aki a labdarúgó-szövetség által meghatározott végzettséggel rendelkezik. Jókuti Miklós eddig is a Soproni Vasutas Kft. alkalmazásában állt gazdasági vezetőként, mostantól pedig ügyvezetői tisztséget is ellát.

2020.01.25 22:54:19

Labdarúgó NB II VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. A futball hátországában pezsegni kezdett az élet, a jelek szerint megannyi érdekes és kifogyhatatlannak tetsző téma is akad – a kicsik pályáin végre van valami mozgás.

2020.01.17 22:00:17

Labdarúgó NB II THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A Fáy utcában komolyan számolnak vele.

2020.01.16 11:11:59

Labdarúgó NB II PÓR KÁROLY

Új klubmodell, feljutás esetén is csak magyar játékosokat szeretnének szerepeltetni – interjú Nagy Miklós tulajdonos-klubigazgatóval.

2019.12.27 09:15:35

Labdarúgó NB II SOMOGYI ZSOLT

„Az a célunk, hogy minél jobb körülmények között a lehető legjobb játékosok nevelésével segítsük a magyar labdarúgást.”