nemzetisport.hu 2016.07.14 21:52

NB II, átigazolások: tovább erősített a Szpari és a Várda

Dvorschák Gábor, Heffler Norbert és Tamási Zsolt a Nyíregyházában folytatja a pályafutását – tudtuk meg az NB II-be feljutó szabolcsi labdarúgóklub hivatalos honlapjáról.

 

A Mezőkövesdről érkező három labdarúgóval szóban megállapodott a Nyíregyháza, és napokon belül írásban is rögzítik a szerződéseket. Dvorschák, Heffler és Tamási csütörtökön már csatlakozott is az edzőtáborban készülő kerethez, amely még nem végleges – a vezetőség továbbra is tárgyal.

Kisvárda: a klub a hivatalos honlapján jelentette be a „fiatalként” is bevethető Talabér Attila (MTK), Tihanyi Olivér (Haladás) és Lukács Richárd (Jászberény) szerződtetését. Talabér és Tihanyi egy évre kölcsönbe érkezik, Lukács 2018 nyaráig írt alá.

Békéscsaba: a Nemzeti Sport Online információi szerint távozik Koszó Balázs. A védelem közepén és jobb oldalán bevethető 28 éves, kétszeres NB II-es bajnok, egyszeres kupagyőztes játékos – aki korábban éveken át Kecskeméten szerepelt – összességében 2.5 esztendő után hagyja el a Békécsabát, szabadon igazolható.

Vác: biztossá vált ifjabb Nyilas Elek és Nagy Richárd – a vezetőedző, Nagy Tibor fia – szerződtetése.

2020.02.22 20:55:44

Labdarúgó NB II P. Gy., F. B.

Legyőzte a Vasas a Barcikát • A Szolnok a Siófok, míg a Budaörs a Haladás ellen mentett pontot • Otthon kapott ki az ETO.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.