NB II: aludt egyet, majd lemondott a Balmazújváros edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.16. 07:08
A Siófok elleni bajnoki mérkőzésen elszenvedett 1–0-s vereség másnapján lemondott posztjáról Szabó János, a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros vezetőedzője – számolt be róla a klub honlapja.

„Aludva egyet a siófoki mérkőzésen történtekre, ma találkoztam Tiba István elnökkel, s kértem, hogy fogadja el a lemondásomat – mondta vasárnap Szabó János a klub honlapján. – A több mint egy órás beszélgetésünk után ezt meg is tette. Úgy éreztem, hogy a balmazújvárosi labdarúgás érdekében most ez a legjobb lépés tőlem. Átadom a helyet valaki másnak, aki új impulzusokkal gatyába tudja rázni a csapatot. Még tizenegy forduló van hátra, nem reménytelen a helyzet. Az okokról, a kialakult helyzetről majd a későbbiekben részletesebben is beszélek."Szabó János a klub honlapján. – A több mint egy órás beszélgetésünk után ezt meg is tette. Úgy éreztem, hogy a balmazújvárosi labdarúgás érdekében most ez a legjobb lépés tőlem. Átadom a helyet valaki másnak, aki új impulzusokkal gatyába tudja rázni a csapatot. Még tizenegy forduló van hátra, nem reménytelen a helyzet. Az okokról, a kialakult helyzetről majd a későbbiekben részletesebben is beszélek."

A Balmazújváros mind a négy tavaszi mérkőzését elveszítette, így a 19. forduló után 10 megszerzett ponttal sereghajtó az NB II-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik