NB II: Ajkán próbálkozik a Vasas hátvédje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.26. 13:13
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Ajka teszteli a Vasas hátvédjét, Pál Dávidot. Az angyalföldiek szakmai stábja nem számol a játékossal, aki nem is utazott el a kerettel a lipóti edzőtáborba.  

Pál Dávidon kívül az ősszel az MTK U21-es csapatában futballozó Talabér Attila is próbajátékon szerepel az ajkaiaknál a héten. A bakonyi klub emellett érdeklődik az ősszel egyaránt Zalaegerszegen futballozó Kocsis Adrián és Károly Bálint iránt (utóbbi legutóbb a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként futballozott a ZTE-ben).Pál Dávidon kívül az ősszel az MTK U21-es csapatában futballozó Talabér Attila is próbajátékon szerepel az ajkaiaknál a héten. A bakonyi klub emellett érdeklődik az ősszel egyaránt Zalaegerszegen futballozó Kocsis Adrián és Károly Bálint iránt (utóbbi legutóbb a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként futballozott a ZTE-ben).

Mint beszámoltunk róla, a szombathelyi Zsirai Martinnal a vezetők közel állnak a megállapodáshoz, míg Bölcsföldi Milán ügyében még tárgyalnak a Haladással. A veszprémi Nagy Bálint szintén jó eséllyel Ajkán folytathatja pályafutását.

Az viszont biztossá vált, hogy Elek Bence és Burics András sem lesz az Ajka játékosa, tőlük már elköszönt a szakmai stáb.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ AJKÁNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Bölcsföldi Milán (Illés Akadémia), Károly Bálint (Puskás Akadémia), Kocsis Adrián (ZTE), Nagy Bálint (Veszprém – próbajáték), Pál Dávid (Vasas – próbajáték), Talabér Attila (MTK U21 – próbajáték), Zsirai Martin (Haladás)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik