NB II: „Nehéz volt eljönnöm a Haladástól, de fejlődni szeretnék”

Vágólapra másolva!
2015.01.26. 12:08
Minden valószínűség szerint tavasszal a másodosztályú Ajka labdarúgócsapatában futballozik kölcsönben a Haladás 20 esztendős védője, Zsirai Martin – számolt be róla a haladas.hu.

Bár a felkészülést a Haladásnál kezdte a valamennyi korosztályos válogatottban megforduló Zsirai Martin, a tavasszal minden bizonnyal Ajkán szerepel kölcsönben. A jó felépítésű belső védő ősszel kétszer volt kezdő a szombathelyieknél, tavasszal viszont lehet, hogy még ennyi lehetőség sem jutna számára. minden bizonnyal Ajkán szerepel kölcsönben. A jó felépítésű belső védő ősszel kétszer volt kezdő a szombathelyieknél, tavasszal viszont lehet, hogy még ennyi lehetőség sem jutna számára.

„Habár még mindenben nem egyeztünk meg, nagy valószínűséggel tavasszal kölcsönben Ajkán futballozom – mondta a haladas.hu-nak Zsirai Martin. – Ősszel Felcsúton és Újpesten szerepeltem kezdőként a Haladásban, mindkétszer számomra új poszton, balhátvédként. A srácok sokat segítettek, s nagyot egyik meccsem sem hibáztam, de egyiken sem szereztünk pontot, ráadásul a Megyeri úton kiállított a bíró. Télen Szentes Lázárral és a vezetőkkel leültünk beszélni a jövőmről. Úgy döntöttünk, az lesz a legbölcsebb, ha valahol kölcsönben futballozom. Persze attól még, hogy Ajkára igazoltam, nincs biztosíték arra, hogy játszom is. Nehéz volt eljönnöm a Haladástól, de most az a legfontosabb, hogy rendszeresen a pályán legyek, csak így fejlődhetek.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ AJKÁNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Bölcsföldi Milán (Haladás II), Burics András (szabadon igazolható, legutóbb Cegléd – próbajáték), Elek Bence (szabadon igazolható, legutóbb Cegléd – próbajáték), Nagy Bálint (Veszprém – próbajáték), Zsirai Martin (Haladás)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik