nemzetisport.hu 2017.02.10 14:42 Frissítve: 2017.02.12 13:36

NB II: a Viditől érkezik az új szakmai stáb Siófokra – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online értesülései, a Videoton és a Siófok megállapodásának értelmében péntektől Goran Kopunovics helyett az eddig a Videoton II-t irányító Disztl László lesz a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok új vezetőedzője. A hírt a fehérvári klub honlapja ma megerősítette.

 

A fehérváriak legendás védőjének, Disztl Lászlónak a munkáját két másik korábbi kedvenc, testvére, Disztl Péter, valamint ifj. Horváth Gábor segíti majd, így lesz teljes a szakmai stáb.

„A Siófokkal való jó szakmai kapcsolat nem új keletű, hiszen tavaly tavasszal több játékosunk is szerepelt náluk kölcsönben. Tervezzük, hogy ezt a kapcsolatot a jövőben még szorosabbra fűzzük, ennek az egyik első lépése, hogy az új szakmai stáb felállításához tőlünk kértek segítséget, mi pedig a három remek szakember »átigazolásával« próbálunk ennek eleget tenni” – mondta a fehérvári klub honlapján Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója.

„Kollégáimmal úgy gondoltuk, hogy ez a váltás jó lehetőség számunkra, bízom benne, hogy hasznos tagjai leszünk a Vidi és a Siófok kapcsolatának. Ismerjük az együttes játékosait, vezetőit, hiszen utánpótlásszinten is már régóta remek a két klub viszonya, mi pedig az utánpótlásban tevékenykedtünk az elmúlt időszakban” – mondta Disztl László.

Disztl László játékosként 1984 és 1993 között 28 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, tagja volt az 1986-os világbajnokságon szereplő csapatnak, emellett kétszeres magyar bajnok, kétszeres belga bajnok, Belga Kupa-győztes, négyszeres belga Szuperkupa-győztes és UEFA-kupa-döntőben is szerepelt.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.

2020.01.30 15:45:49

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

NB II-ES FELVEZETÉS. Új edzővel, korábbi válogatott játékossal harcol a kiesés ellen a Haladás • Zsóri Budaörsön is bizonyíthat • Támadókkal erősített a Csaba.