HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.02.10 14:42 Frissítve: 2017.02.12 13:36

NB II: a Viditől érkezik az új szakmai stáb Siófokra – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online értesülései, a Videoton és a Siófok megállapodásának értelmében péntektől Goran Kopunovics helyett az eddig a Videoton II-t irányító Disztl László lesz a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok új vezetőedzője. A hírt a fehérvári klub honlapja ma megerősítette.

 

A fehérváriak legendás védőjének, Disztl Lászlónak a munkáját két másik korábbi kedvenc, testvére, Disztl Péter, valamint ifj. Horváth Gábor segíti majd, így lesz teljes a szakmai stáb.

„A Siófokkal való jó szakmai kapcsolat nem új keletű, hiszen tavaly tavasszal több játékosunk is szerepelt náluk kölcsönben. Tervezzük, hogy ezt a kapcsolatot a jövőben még szorosabbra fűzzük, ennek az egyik első lépése, hogy az új szakmai stáb felállításához tőlünk kértek segítséget, mi pedig a három remek szakember »átigazolásával« próbálunk ennek eleget tenni” – mondta a fehérvári klub honlapján Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója.

„Kollégáimmal úgy gondoltuk, hogy ez a váltás jó lehetőség számunkra, bízom benne, hogy hasznos tagjai leszünk a Vidi és a Siófok kapcsolatának. Ismerjük az együttes játékosait, vezetőit, hiszen utánpótlásszinten is már régóta remek a két klub viszonya, mi pedig az utánpótlásban tevékenykedtünk az elmúlt időszakban” – mondta Disztl László.

Disztl László játékosként 1984 és 1993 között 28 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, tagja volt az 1986-os világbajnokságon szereplő csapatnak, emellett kétszeres magyar bajnok, kétszeres belga bajnok, Belga Kupa-győztes, négyszeres belga Szuperkupa-győztes és UEFA-kupa-döntőben is szerepelt.

2019.03.03 13:26:58

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Ötöt vágott a Vasas, négyet az ETO • A Siófok legyőzte a Csabát • Balmaz-siker a kiesési helyosztón.

2019.03.02 01:59:30

Labdarúgó NB II F. B.

ESÉLYLESŐ Április 7-én lesz a tavasz rangadója • A Gyirmót annyi pontot szerzett otthon, mint idegenben.