HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.05 16:44 Frissítve: 2018.07.05 17:20

NB II: a Vasasnál folytatja az MTK-tól távozó támadó

Bejelentette hatodik nyári érkezőjét az NB I-től búcsúzó Vasas, amely szerződtette az MTK-tól távozó Hrepka Ádámot.

 

A 31 esztendős támadó – aki az előző szezonban 29 tétmérkőzésen 10 gólt szerzett – szerződése lejártával ingyen távozott a kék-fehérektől, új klubjához két évre írt alá.

„Nagyon örültem, hogy megkeresett a Vasas, hiszen nagy múltú klubról van szó, amelynek nem az NB II-ben van a helye. A Vasashoz való szerződésemben jelentős szerepe volt Kis Károlynak, akivel dolgoztam együtt Pakson. Akkoriban remek szezont zártunk a mostani vezetőedzőnkkel, és nekem személyesen is az volt a legsikeresebb időszakom az elmúlt éveket tekintve. Akkor huszonhárom meccsen hét gólt szereztem a kezei alatt. A Vasasnál kiváló társaságba kerülök, sok egykori csapattársammal fogok együtt játszani. Reményeim szerint sokat hozzá tudok majd tenni a csapat teljesítményéhez” – mondta Hrepka a Vasas hivatalos oldalának.

Hrepka Ádám 225-ször lépett pályára az NB I-ben, ezeken a meccseken 58 gólt szerzett. Az élvonalban már 17 évesen bemutatkozott az MTK-ban, tagja volt a 2008-as bajnokcsapatnak. A Vasas nem lesz ismeretlen a számára, 2010-ben tíz hónapon keresztül volt az angyalföldiek játékosa.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Bese Balázs (MTK – kölcsönbe), Birtalan Botond (Békéscsaba), Borbély Bálint (MTK), Hinora Kristóf (MTK – kölcsönbe), Hrepka Ádám (lejárt a szerződése, legutóbb MTK), Király Botond (Csákvár – kölcsönből vissza)
Távozók: Vít Benes (cseh, ?), Berecz Zsombor (Videoton), Felix Burmeister (német, Eintracht Braunschweig – Németország), Gaál Bálint (Haladás, ?)  Lubos Kamenár (szlovák, ?), Manjrekar James (kanadai, Midtjylland – Dánia, onnan Fredericia – Dánia, kölcsönbe), Nagy Gergely (Paks), Jevhen Pavlov (ukrán, ?), Póser Dániel (Budafok), Kire Risztevszki (macedón, ?), Vida Máté (DAC – Szlovákia), Vogyicska Bálint (MTK Budapest – kölcsönből vissza)

2018.12.19 16:29:09

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Szepessyvel remekelt a Gyirmót, Waltnerrel a Kaposvár • Az ETO és a Szpari sem javult igazán a trénercsere után • Várhidit kritizálták Óváron.

2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.